Ποιοι ακούγονται για την Σταγών;

Ποιοι ακούγονται για την Σταγών;

Αυτή την Τετάρτη, η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με τρία βιβλία για να συμπληρώσετε τη χριστιανική βιβλιοθήκη σας, τον “Μικρό και τον Μεγάλο Κανόνα στην Υπεραγία Θεοτόκο” , τις “Θαυματουργές εικόνες Αγίων και Αρχαγγέλων” και την “Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου” ή την “Μαρία τη Μητέρα του Χριστού” για να επιλέξετε .

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα, αναδεικνύει τις ιστορίες τριών κληρικών οι οποίοι καλλιεργούν τη γη και φροντίζουν μονάδες με ζώα παράλληλα με τα λειτουργικά τους καθήκοντα , προκειμένου αυτοί και οι οικογένειές τους να επιβιώσουν στην Ελλάδα της κρίσης.

Επίσης η εφημερίδα γράφει όλα τα ονόματα που ακούγονται για την πλήρωση της Μητρόπολης Σταγών.

Ακόμα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” “ξεσκεπάζει” μέσα από ρεπορτάζ της, τις πραγματικές προθέσεις Ιεχωβάδων που προσηλυτίζουν ανυποψίαστους μέσω επιστολών τις οποίες τοποθετούν στα κουδούνια πολυκατοικιών , προκειμένου να παραπλανήσουν τους πιστούς.

Στις σελίδες τις εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης :

*Ο 74χρονος Λουκάς Αθανασόπουλος, μιλά για τη συγκλονιστική μεταθανάτια εμπειρία που έζησε και σημάδεψε τη ζωή του.

*Ο μακαριστός π. Νικόλαος Κογιώνης διακόνησε για 46 χρόνια (τα 35 στον Αγ. Ελευθέριο Γκύζη) και δεν σταμάτησε ποτέ να προσφέρει και να βοηθά τον συνάνθρωπο.

* Ο ναός ορμητήριο του “Γέρου του Μοριά” στο Άργος

*Παπάς στην Κρήτη κρατά ζωντανό χωριό-φάντασμα μαζί με τους πέντε κατοίκους του.

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνος , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας , ο Χρήστος Αποστολίδης κ. α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα τρία βιβλία κοστίζει 3,5 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Οι Εύζωνοι της Προεδρικής Φρουράς στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Στην επίσκεψη το παρών έδωσαν εκπρόσωποι των Ελληνικών Κοινοτήτων της Αυστραλίας

Close