Ποιότητα Ζωής στη Χρόνια Νεφρική Νόσο – Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 από τις 9.00 έως τις 15.00 στο κτίριο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ

Ποιότητα Ζωής στη Χρόνια Νεφρική Νόσο

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης και η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής Α.Π.Θ., η Α΄ Παθολογική Κλινική Ιατρικής Α.Π.Θ., η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ, το Εργαστήριο Αθλητιατρικής ΤΕΦAΑ Α.Π.Θ. , το European Association of Rehabilitation in Chronic Kidney Disease διοργανώνει Συμπόσιο με θέμα “Ποιότητα Ζωής στη Χρόνια Νεφρική Νόσο”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 από τις 9.00 έως τις 15.00 στο κτίριο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ επί της 3ης Σεπτεμβρίου στην Πανεπιστημιούπολη του ΑΠΘ.
Στόχος του Συμποσίου είναι η ανάδειξη μεθόδων για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των αιμοκαθαιρόμενων ασθενών με την εφαρμογή προγραμμάτων θεραπευτικής γύμνασης , συμβουλών υγιεινοδιατητικού τρόπου ζωής , ψυχολογικής υποστήριξης και κοινωνικής επανένταξης ως συμπληρωματικών τρόπων της θεραπευτικής αντιμετώπισης τους με τις σύγχρονες μεθόδους αιμοκάθαρσης , περιτοναϊκής κάθαρσης και μεταμόσχευσης νεφρού.

Ποιότητα Ζωής στη Χρόνια Νεφρική Νόσο – Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ιατρούς , νοσηλευτές , γυμναστές και ασθενείς και η είσοδος θα είναι ελέυθερη. συμμετοχή

https://www.facebook.com/events/115636885657558/

 

Με την υποστήριξη της Greekpress.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Όπως δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς ψυχήν, έτσι και δεν νοείται τις ζωντανός εν Χριστώ άνευ προσευχής

του Αρχιμ. Αιμιλιανού Προηγουμένου Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας Κανείς μας δεν αγνοεί, ότι η προσευχή είναι πρωταρχική ανάγκη κάθε ψυχής, δένδρον...

Close