Που θα στείλει ο Πούτιν τους τζιχαντιστές που συλλαμβάνονται στη Συρία

Μια πηγή της Χεζμπολάχ, μια σιιτική ομάδα εγγύς της Τεχεράνης, ανέφερε ότι υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Μπασάρ Ελ-Άσαντ σχετικά με τους τζιχαντιστές αιχμαλώτους που θα συλλαμβάνονται τώρα στη Συρία.

Suhoi24-Siria
Όσοι δεν είναι Σύροι πολίτες, όπως οι Σαουδάραβες, Καταριανοί, Κουβειτιανοί, Τούρκοι εκπαιδευτές τους, οι οποίοι θα συλληφθούν από το συριακό στρατό θα παραδοθούν στους Ρώσους. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, η Ρωσία θα τους επιβιβάσει στα αεροσκάφη AN-124 τα οποία μεταφέρουν καθημερινά όπλα και πυρομαχικά προς τη Συρία, κατά την επιστροφή τους στη Ρωσία.

Σιβηρία

Το πετρελαϊκό κοίτασμα Vankor στα βόρεια της επαρχίας Krasnoyarsk της Σιβηρίας, περιέχει 520 εκατομμύρια τόνους πετρελαίου και 95 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου. Είναι το μεγαλύτερο βιομηχανικό έργο της Ρωσίας για τα επόμενα 10 χρόνια. Η Ρωσία σχεδιάζει να αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου αυτού του κοιτάσματος από 442.000 βαρέλια / ημέρα στα 1 εκατομμύριο βαρέλια την ημέρα. Περαιτέρω σχεδιάζει την κατασκευή ενός γιγαντιαίου αγωγού φυσικού αερίου και πετρελαίου για την τροφοδοσία της Κίνας.

 

Το μόνο πρόβλημα είναι το εργατικό δυναμικό, το έργο απαιτεί περίπου 14.000 έως 25.000 εργαζομένους και δεν είναι εύκολο να τους προσελκύσεις σε αυτήν την ακατοίκητη περιοχή, δεδομένου ότι η εκμετάλλευση βρίσκεται πέρα ​​από τον Αρκτικό Κύκλο , σε γεωγραφικό πλάτος 68 μοίρες βόρεια της Σιβηρίας. Η Ρωσία θέλει να καλύψει την έλλειψη εργατικού δυναμικού, με τη δημιουργία στρατοπέδων επανεκπαίδευσης μέσω εργασίας για τους αιχμαλώτους από το ΙΚ που συλλαμβάνονται στη Συρία.

vankorskoe

Οι ελάχιστες θερμοκρασίες που καταγράφονται κάθε χρόνο στην περιοχή είναι κοντά στους -60 ° C, και παραμείνουν κάτω από το μηδέν οχτώ μήνες το χρόνο. Οι «κυνηγοί κεφαλών», οι οποίοι θα ήθελαν να μπουν στον πειρασμό να διαφύγουν από τα ρωσικά στρατόπεδα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι πρώτες ανθρώπινες εστίες βρίσκονται 1.000 χιλιόμετρα μακριά, και ότι η περιοχή είναι γεμάτη με πολικές αρκούδες.

Urs-πολικό

Η πηγή της Χεζμπολάχ πρότεινε χαριτολογώντας ότι η CIA θα πρέπει να αλλάξει τις θέσεις εκπαίδευσης των ισλαμιστών ανταρτών μεταφέροντας τις στην Αλάσκα.

infognomonpolitics

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Οι Ρώσοι πιλότοι παίρνουν μαζί τους εικόνες του Χριστού!
Οι Ρώσοι πιλότοι παίρνουν μαζί τους εικόνες του Χριστού!

Οι Ρώσοι πιλότοι κατά την επιβίβαση τους στα ρωσικά μαχητικά Su-24 και Su-25 στο αεροδρόμιο της Λαττάκεια παίρνουν μαζί τους...

Close