Προκαλεί το Charlie Hebdo με σκίτσο του μικρού νεκρού Αϊλάν, δείτε το

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει σκίτσο του Charlie Hebdo, στο οποίο απεικονίζονται το άψυχο σώμα του μικρού Αϊλάν, αλλά και ένας άνδρας που κυνηγάει μια γυναίκα για να τη χουφτώσει, παραπέμποντας στις σεξουαλικές επιθέσεις που καταγράφηκαν στην Κολωνία.

Το σκίτσο, που υπογράφεται από τον Riss (Λοράν Σουρισό), τον διευθυντή έκδοσης του περιοδικού, συνοδεύεται από τις εξής φράσεις: «Τι θα γινόταν ο μικρός Αϊλάν αν μεγάλωνε; Θα χούφτωνε γλουτούς στη Γερμανία».

Προκλητικότατο το Charlie Hebdo με σκίτσο του μικρού νεκρού Αϊλάν - Κεντρική Εικόνα
Εάν μεγάλωνε θα… “χούφτωνε γλουτούς στη Γερμανία”! Π. Τατσόπουλος: “Η μ@λ@κία δε γνωρίζει σύνορα”!

Υπενθυμίζεται ότι τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς πολλές γυναίκες στην Κολωνία δέχθηκαν σεξουαλικές επιθέσεις, οι οποίες αποδίδονται από τις αρχές σε νεαρούς «αραβικής ή βορειοαφρικανικής καταγωγής».
Η θεία του Αϊλάν -που πνίγηκε τον Σεπτέμβριο και ξεβράστηκε στα παράλια της Τουρκίας- εξέφρασε αποτροπιασμό για το σκίτσο. «Είναι αηδιαστικό, αλλά πρέπει να το αγνοήσουμε», έγραψε στο Twitter.
Η Τίμα Κούρντι, που ζει στο Βανκούβερ, κατάφερε λίγο μετά τα Χριστούγεννα να φέρει στον Καναδά ως πρόσφυγες τον αδελφό της, τη νύφη της και τα τρία τους παιδιά.

«Θέλω οι άνθρωποι να σεβαστούν τον πόνο της οικογένειάς μας που δεν είναι πλέον η ίδια μετά την τραγωδία», είπε μιλώντας στη δημόσια καναδική τηλεόραση CBC. «Είναι άδικο να μας πληγώνουν και πάλι», συνέχισε.

Οργή Τατσόπουλου

Σε μια οργισμένη ανάρτηση του στο Facebook ο συγγραφέας και στέλεχος του Ποταμιού Πέτρος Τατσόπουλος, σχολιάζοντας το σκίτσο, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η μαλακία δεν γνωρίζει σύνορα και, καθώς φαίνεται, το εμβόλιο κατά της μαλακίας δεν θα βρεθεί ποτέ. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο βάναυση προσβολή, όχι μονάχα στη μνήμη ενός τρίχρονου παιδιού, αλλά και στη μνήμη των ίδιων των νεκρών του Charlie Hebdo που δολοφονήθηκαν από κάτι ανάλογους μαλάκες, με τη μόνη διαφορά ότι οι τελευταίοι, εκτός από μαλάκες, ήταν και ένοπλοι»!

parapolitika

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Το ξερό αντίδωρο

Η ιστορία, που θα σας αφηγηθώ είναι πέρα για πέρα αληθινή, όσα απίστευτα στοιχεία και αν έχει. Συνέβη στις αρχές...

Close