Προσφορά τροφίμων στους Καρκινοπαθείς Άργους

Μια ακόμα μεγάλη προσφορά σε τρόφιμα, που διανεμήθηκε σε 95 δοκιμαζόμενες οικογένειες του Άργους, έκανε ο π. Χρήστος Σιάννας με τη συνεισφορά, βεβαίως, των πιστών της ενορίας του, του Αγίου Παντελεήμονος Παλαιάς Πόλης Ρόδου.

Σε ανακοίνωση που έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο σύλλογος Καρκινοπαθών Άργους, εκφράζει τις ευχαριστίες του, σημειώνοντας:

«Στη ζωή ένα από τα πράγματα που έχουν μεγάλη αξία είναι η προσφορά και η βοήθεια. Αυτό που έχει σημασία δεν είναι πόσα δίνεις, αλλά πόση αγάπη βάζεις σ’ αυτά που δίνεις. Κι εμείς δεχθήκαμε πολλή αγάπη πριν από λίγες ημέρες από τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Παλαιάς Πόλης Ρόδου π. Χρήστο Σιάννα (με καταγωγή από το Άργος), ο οποίος απέστειλε μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών ένδυσης, για να διατεθούν στους καρκινοπαθείς-μέλη του συλλόγου μας και ιδιαίτερα στις ευπαθείς οικογένειες. Αφού έγινε η παραλαβή και ο διαχωρισμός των ειδών από μέλη του Δ.Σ. και εθελοντές της «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», διανεμήθηκαν ήδη σε 95 οικογένειες τρόφιμα και ρούχα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πατέρα Χρήστο Σιάννα για την γενναιόδωρη προσφορά του και για την σκέψη του που είναι πάντα κοντά στον Σύλλογο και στις ανάγκες του. Κανένας δεν έγινε ποτέ φτωχός δίνοντας. Και εμείς ως Σύλλογος, μα κυρίως ως άνθρωποι πάνω από όλα, χαιρόμαστε πολύ που μπορούμε να γίνουμε, έστω και για λίγο, το ουράνιο τόξο στο σύννεφο κάποιου άλλου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Δράμας Παύλος: Οι ηγήτορες μας «εμβολιάζουν» τα παιδιά μας με το σύνδρομο του Κωσταλέξι

Η Ελληνική Επανάσταση, κατά πώς έγραψε

Close