Προσφυγικό: Θέλουν την άφωνη βοήθεια της Εκκλησίας

Καταγράφοντας το εκκλησιαστικό ρεπορτάζ παρατηρούμε την ασταμάτητη προσφορά της Εκκλησίας στους πρόσφυγες ανα την χώρα. Μητροπόλεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας προσφέρουν σε παιδιά και ενήλικους που η μαύρη μοίρα του πολέμου τους έστειλε στην πατρίδα μας, τεράστια αρωγή μετρημένη στην πράξη όχι στα λόγια.

Η κυβέρνηση βολεύεται όταν η Εκκλησία κάνει ουσιαστικά αυτό που θα έπρεπε να κάνει η ίδια. Τα φερέφωνα όμως του σάπιου ψευτοπροοδευτικού συστήματος θέλουν την Εκκλησία να βοηθά και να το βουλώνει.

Και μόλις βγει κάποιος Ιεράρχης και εκφράσει προβληματισμό με ήπιο ή σκληρό τόνο πέφτουν τα κοράκια του μιντιακού στρατού να τον κατασπαράξουν. Αυτοί οι σάπιοι δημοσιοκάφροι που παίρνουν γραμμή από τους άλλους σάπιους ψευτοπροοδευτικούς πολιτικάντηδες.

Η Εκκλησία βοηθάει τους πρόσφυγες όσο όλες -οι “περίεργες” και μη- ΜΚΟ μαζί! Το κάνει γιατί αυτό υπαγορεύει το χριστιανικό πνεύμα. Όχι για να πάρει καμιά χορηγία παραπάνω ή καμιά επιχορήγηση…. Οι παπάδες που βοηθούν τους πρόσφυγες δεν πληρώνονται από άγνωστα διοικητήρια με κονδύλια από κρατικούς κορβανάδες και άγνωστους μέντορες.

Παρόλα αυτά δέχονται και τον πόλεμο της πολιτικής και δημοσιογραφικής αλητείας…

Κι όταν δεν μπορούν να την χτυπη΄σουν έτσι οι Μακιαβέληδες της εξουσίας την χτυπούν υπογείως αναδεικνύοντας άλλα θέματα. Μέσα σε λίγες μέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ από διαφορετικά κέντρα για την κατάργηση της προσευχής στα σχολεία αλλα΄και για την ιδιοκτησία της Εκκλησίας της Ελλάδος στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Και ο βρώμικος πόλεμος συνεχίζεται από τους πολιτικούς και δημοσιογραφικούς “τζιχαντιστές”!!!!

ekklisiaonline.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ότι σπείρεις θα θερίσεις
Ο αγώνας της σωφροσύνης και της παρθενίας

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος αγώνας από τον αγώνα της σωφροσύνης και της παρθενίας.

Close