Πρωτοφανής δήλωση συμβούλου της Κυβέρνησης για την Θεία Κοινωνία

Σε μία προκλητική δήλωση προχώρησε ο σύμβουλος της κυβέρνησης κ. Ηλίας Μόσιαλος προτρέποντας τον λαό να αποφεύγει την Θεία Κοινωνία .

Φαίνεται ότι στην κυβέρνηση μπέρδεψαν την επιστήμη με την θρησκευτική πίστη που αμφισβητούν πλέον ευθέως και προκλητικά καλώντας τον λαό να μην μεταλαμβάνει των Αχράντων Μυστηρίων ! Επιτακτική πλέον είναι η ανάγκη της παρέμβασης του Αρχιεπισκόπου και της Ιεράς Συνόδου . Έως εδώ !

Δεν διαπραγματευόμαστε την Θεία Κοινωνία για κανέναν ιό. Είναι βλασφημία επίσημα χείλη της πολιτείας να αναφέρουν ότι μέσα από το Σώμα και το αίμα του Χριστού μεταδίδονται ασθένειες . Ανα τους αιώνες προηγήθηκαν πιο επικίνδυνες και μεταδοτικές ασθένειες αλλά ουδέποτε διεκόπη η Θεία Κοινωνία.

Ο καθηγητής της Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics και σύμβουλος της κυβέρνησης μιλώντας στο “Εθνος της Κυριακής”για τον κορονοϊό, αναφέρθηκε στο θέμα της Θείας Κοινωνίας και ζήτησε να μη δίνεται στους πιστούς, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο, με τη σημερινή της μορφή.

Συγκεκριμένα είπε σε συνέντευξή του στο “Εθνος της Κυριακής”:

“Η γνώμη μου είναι πως θα πρέπει να αποφευχθεί με τη σημερινή της μορφή, μέχρι να έχουμε ασφαλές εμβόλιο. Θα πρέπει να εξεταστεί εάν μπορεί να γίνει με διαφορετικό και ασφαλή τρόπο. Να τονίσω εδώ πως ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος έχει καλέσει τους πιστούς να γίνουν οι ίδιοι Κοινωνία και να γίνουν δωρητές αίματος και πλάσματος. Αυτή είναι μια έμπρακτη απόδειξη αγάπης για τον συνάνθρωπό μας”.

Του Γιώργου Θεοχάρη

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
Γέροντας Βησσαρίων έλεγε ότι ο Αντίχριστος θα γεννηθεί το ’82

Ο Όσιος Γέροντας Βησσαρίωνας ρωτήθηκε κάποτε για το πότε γεννήθηκε ο Αντίχριστος και εκείνος απάντησε με βεβαιότητα.

Close