Πρ. Παυλόπουλος: Δεν θα ανεχτούμε αμφισβήτηση των συνόρων μας

Με αφορμή την Hμέρα των Ενόπλων Δυνάμεων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος φρόντισε να στείλει μηνύματα προς όσους ονειρεύονται ανατροπές των συμβάσεων και αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια. Ο Πρ. Παυλόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι η χώρα μας δεν πρόκειται να ανεχτεί «την αμφισβήτηση και πολύ περισσότερο την παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου ως προς τον καθορισμό των συνόρων μας» προσθέτοντας ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του ελληνικού λαού προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, «οι οποίες, με γνήσιο δημοκρατικό φρόνιμα, με υποδειγματική ανιδιοτέλεια και, κυρίως, με απαράμιλλη αποτελεσματικότητα υπερασπίζονται, μέχρις αυτοθυσίας, την ένδοξη πορεία του έθνους μας, την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και τα σύνορά της. Σύνορα τα οποία είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Με αφορμή την Ημέρα, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης υποδέχτηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΑ και ΓΕΝ, εκπροσώπους της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης. Στη συνέχεια, ο Προκόπης Παυλόπουλος μετέβη στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου κατέθεσε στεφάνι προς τιμήν των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

 

ΠΗΓΗ:pontos-news.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Το σκοτάδι δεν βγάζει ποτέ στο φως ή μήπως όχι.....
Το σκοτάδι δεν βγάζει ποτέ στο φως ή μήπως όχι…..

Το φως διαλύει το σκοτάδι, διότι το σκοτάδι είναι ανυπόστατο, δεν έχει ουσία.

Close