Πως καταντήσατε έτσι στα κόκκινα φορέματα την Βουλή των Ελλήνων,ωρέ δεν ντρέπεστε;

Στην Ολομέλεια της Βουλής εισήχθει το νομοσχέδιο για την αναδοχή και την υιοθεσία παιδιών.

 Το άρθρο 8 του εν λόγω νομοσχεδίου για την αναδοχή και την υιοθεσία παιδιών, δίνει το δικαίωμα στα ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να μπορούν να προχωρήσουν στην αναδοχή παιδιού.

Αναμένεται να ψηφισθεί αύριο με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ του Ποταμιού καθώς και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η οποία, μετά την και την ανοιχτή τοποθέτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, υπέρ του επίμαχου άρθρου 8, αποφάσισε τελικά να ταχθεί υπέρ του νομοσχεδίου και του συγκεκριμένου άρθρου.

Δείτε τα θεωρία της Βουλής, πως ήταν σήμερα, όταν  βρέθηκαν εκπρόσωποι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας!!Δείτε πως κατάντησαν την Βουλή των Ελλήνων κάποιοι που θέλουν την καταστροφή της Ελλάδας,αποκαλούμενη την ελευθερία της προσωπικής διαχείρισης του εαυτού τους για τους Νεοέλληνες!

Και φυσικά λείπει ο Μάρτης από την Σαρκοστή ,…όπως λέει και ο λαός….- Ο λόγος για τον  Τζέισον -Αντιγόνη .Να θυμήσουμε στους αναγνώστες μας πως ο ”Τζέισον-Αντιγόνη”,.. προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ζητώντας να προσθέσει στην ταυτότητά του το όνομα Αντιγόνη, καθώς και να διαγραφεί το φύλο του και να αποκαλείται  Τζέισον- Αντιγόνη. Σχετικά με το δεύτερο σημείο, το αίτημα του δεν έγινε αποδεκτό.

Τελικά, τι θα πούμε στις επόμενες γενιές Ελλήνων για την κατάντια αυτή;

Κείμενο Greekpress.gr

φωτογραφίες: Eurokinissi

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Γνωστός δημοσιογράφος διαλύει με άρθρο φωτιά την Κυβέρνηση: Στοπ στους λαθραίους, στην κάνναβη στους νέους, στα μωρά στους γκέι, στο dirty plan Τσίπρα

Καραβάνια αλλοδαπών περνάνε από τον Εβρο, ανενόχλητα, χαιρετώντας τις κάμερες, με κοινό και κράτος απλώς να τους κοιτάνε να οδεύουν...

Close