«Πόρτα» στους βουλευτές που ψήφισαν τις «Πρέσπες» – «Βράζει η ομογένεια με Τσίπρα – Τελεσίγραφο στους «πρόθυμους»

Ξεκάθαρη είναι η αλυτρωτική υπόσταση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Οι Έλληνες βράζουν σε όλο τον κόσμο, καθώς νιώθουν ταπεινωμένοι από τους χειρισμούς του Α. Τσίπρα.

Πάντως το Σκοπιανό και η επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, φαίνεται πως έχει δυναμώσει τους Έλληνες και τους έχει κάνει μία γροθιά. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με την επαίσχυντη συμφωνία κατάφερε να ενώσει όλους τους Ελληνες. Μαζικές συγκεντρώσεις έλαβαν χώρα σε όλη την Ελλάδα, ενώ και οι ομογενείς με κάθε τρόπο, όπως μπορούν αντιστάθηκαν και αντιστέκονται στις μεθοδεύσεις του Μ. Μαξίμου.

Ενα είναι σίγουρο. Δεν πρόκειται να γλιτώσουν από την Εθνική οργή οι ΣΥΡΙΖαίοι. Η κατάσταση πλέον είναι εκρηκτική, οι Ελληνες δεν μπορούν να αντέξουν άλλη μια εθνική ήττα. Η οργή θα αποτυπωθεί ανάγλυφα στην κάλπη, εκεί που ούτε οι μετανάστες θα τα καταφέρουν να σώσουν τον πρωθυπουργό από την καταστροφή, καθώς γνωρίζοντας πως οι πολίτες θα τον μαυρίσουν, προχωράει σε μαζικές ελληνοποιήσεις για να σώσει ότι μπορεί.

Το μήνυμα αντίστασης πάντως έρχεται και από την ομογένεια. Oι προετοιμασίες για την μεγαλειώδη παρέλαση του Ελληνισμού στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης προς τιμήν της 198ης επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας κορυφώνονται.

Η φετινή Παρέλαση θα είναι αφιερωμένη στην 100η επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων με συνθήματα και για τα εθνικά θέματα της Μακεδονίας, της Κύπρου και της Βορείου Ηπείρου. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των Τελεταρχών και σύμφωνα με πληροφορίες θα πρόκειται για επιλογές που θα κάνουν πάταγο.

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Πως χτίστηκε ο Παρθενώνας (Βίντεο)

Άραγε πώς ήταν η Ακρόπολη κατά τον Χρυσό Αιώνα του Περικλή, όταν ο Ικτίνος και ο Καλλικράτης δημιουργούσαν τον θαυμάσιο...

Close