Πόσα δίνει κάθε Μητρόπολη για φιλανθρωπία

Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με ένα μοναδικό αφιέρωμα στην άλωση της Πόλης και τρεις μεγάλες προσφορές: Την σημαία του Βυζαντίου σε μεγάλη διάσταση, ένα σπουδαίο βιβλίο για τις ιστορικές Εκκλησίες της Κωνσταντινούπολης και το cd με θρήνους για την άλωση «πήραν την πόλιν, πήραν τη».

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα παρουσιάζει με αναλυτικούς πίνακες πόσα χρήματα έδωσε το 2015 κάθε Μητρόπολη για έργα φιλανθρωπίας.

Παράλληλα σε ξεχωριστό πίνακα παρουσιάζει τα συγκριτικά στοιχεία ανά Μητρόπολη για τα τρία τελευταία χρόνια.

Η Ορθόδοξη Αλήθεια επίσης δημοσιεύει πολύ σοβαρές πληροφορίες για την κατάσταση διχασμού στην μονή Εσφιγμένου και μια καταγγελία για ξυλοδαρμό μοναχών που σοκάρει.

Επίσης:

-Αναλυτικό ρεπορτάζ για την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα

-Ολες οι πληροφορίες για την κρίσιμη συνεδρίαση της Ιεραρχίας με θέμα την Πανορθόδοξη Σύνοδο

– Ο γιατρός των γερόντων του Αγίου όρους, καρδιολόγος Σπύρος Παπαιωάννου, μιλά για την άριστη υγεία των μοναχών και εξηγεί πως η ασκητική ζωή βοηθά στην αποτροπή των ασθενειών.

– Ο διακεκριμένος συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης μιλά για την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα και την αγάπη του στο Χριστό.

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Ανδρέας Κονάνος κ.α.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με τις τρεις προσφορές κοστίζει 3,5 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Τι μας δίνει η Εκκλησία
Τι μας δίνει η Εκκλησία

Η Εκκλησία δεν μας δίνει ένα σύστημα, αλλά ένα κλειδί

Close