Πότε ανοίγει ο Πανάγιος Τάφος για τους ξένους προσκυνητές

Με πρώτους τους Έλληνες ανοίγει ο δρόμος
Οι επιτηρούμενοι προσκυνητές στους Αγίους Τόπους θα είναι ελεύθεροι να παρευρεθούν στα ιερά του Ισραήλ από τον Αύγουστο, μετά από ανακοίνωση του τουριστικού συμβουλίου της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Γραφείο Τουρισμού του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι πρόκειται να ανοίξει ξανά τα σύνορά του σε διεθνείς επισκέπτες από την 1η Αυγούστου, ξεκινώντας από τουρίστες από την Ελλάδα.

Η απόφαση έρχεται αφότου το Ισραήλ κατατάχθηκε τρίτο σε μια λίστα με τις ασφαλέστερες χώρες κατά τη διάρκεια της κρίσης του Covid-19.

Υπό το πρίσμα αυτό, η Ιερουσαλήμ αρχίζει να ανοίγει αξιοθέατα, ξενοδοχεία και εστιατόρια σε εγχώριους τουρίστες. Αυτό θα έρθει ως ευπρόσδεκτη είδηση ​​για πολλούς χριστιανούς στην περιοχή των οποίων τα προς το ζην βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στον θρησκευτικό τουρισμό.

Η Εκκλησία του Παναγίου Τάφου άνοιξε ξανά τις πόρτες της σε εγχώριους τουρίστες τον Μάιο.

Η Sharon E. Bershadsky, διευθύντρια του Τουριστικού Γραφείου της Κυβέρνησης του Ισραήλ στο Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε ότι η τουριστική βιομηχανία του Ισραήλ αρχίζει να ανοίγει ξανά, συμπεριλαμβανομένων των παγκοσμίως γνωστών ξενοδοχείων, εστιατορίων και αξιοθέατων της Ιερουσαλήμ»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
G.Lekkas: Σπιτικές Χυλοπίτες
Σπιτικές Χυλοπίτες

Σε ένα μεγάλο μπόλ ρίχνουμε τα αυγά, το γάλα, το λάδι, το σιμιγδάλι, την ζάχαρη, το αλάτι και προσθέτουμε το...

Close