«Πύρινη» οργή των πατριωτών για το Σκοπιανό: Με πυρσούς και ελληνικές σημαίες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη από τις συγκρούσεις των διαδηλωτών με τα ΜΑΤ. Με πυρσούς και ελληνικές σημαίες, οι Έλληνες πολίτες διαμαρτύρονται για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τη ρητορική περί επιτυχίας που στήνεται από τους υπογράφοντες.
ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν εξοργίσει τον βασανισμένο Ελληνικό λαό, στις πλάτες του οποίου υπογράφουν συμφωνίες που καταδικάζουν τη χώρα σε μια άβυσσο αλυτρωτισμού και ιστορικής ανακρίβειας.
Στον Λευκό Πύργο μικροί και μεγάλοι βρίσκονται και διαμαρτύρονται για τη συμφωνία των Πρεσπών, την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινιάζει τη φετινή ΔΕΘ.
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 19:00 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια των συλλαλητηρίων που βρίσκονται σε εξέλιξη στα πλαίσια της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία με κουκουλοφόρους και άτομα που αποκόπηκαν από τη συγκέντρωση να επιτίθενται στην αστυνομία.
Έναν άτομο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο πιθανότατα αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα από την αποπνικτική ατμόσφαιρα.
Διμοιρίες των ΜΑΤ επιχειρούν να απομακρύνουν τον κόσμο προς την παραλία κάνοντας συνεχώς χρήση χημικών. Κόσμος εγκλωβίστηκε στην παραλία κοντά στο Μακεδονία Παλλάς, ενώ οι οικογένειες με παιδιά έτρεχαν για να προφυλαχθούν από τα δακρυγόνα.
Μάχες σώμα με σώμα στην Μανώλη Ανδρόνικου με το τμήμα μεταξύ του Δημαρχείου και του Αρχαιολογικού μουσείου να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης, ενώ ακολούθησε κλεφτοπόλεμος στο πάρκο του Ξαρχάκου.
να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης, ενώ ακολούθησε κλεφτοπόλεμος στο πάρκο του Ξαρχάκου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
ΔΕΘ 2018: Αποπνικτική η ατμόσφαιρά μέσα στην Έκθεση από τα χημικά

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρά μέσα στο χώρο της ΔΕΘ

Close