Ραγίζουν καρδιές: Οι θέσεις των αιχμαλώτων Ελλήνων Αξιωματικών στους Ναούς της Καστοριάς!

Οι θέσεις των Ελλήνων Αξιωματικών που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανουπόλεως τοποθετήθηκαν στους Ναούς της Καστοριάς, εις ένδειξη τιμής αλλά και αγάπης προς τους δύο αιχμαλώτους Άγγελο και Δημήτριο.

Ο ένας εξ αυτών, ο Ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης είναι γέννημα θρέμμα της Καστοριάς και οι κάτοικοι αυτής της πόλεως συμμερίζονται απόλυτα την αγωνία των οικογενειών τους, καθώς επίσης και την αγωνία τόσο της Ελληνικής Πολιτείας όσο και της Ηγεσίας του Ελληνικού Στρατού και όλων των συναδέλφων τους.

Να σημειώσουμε ότι από την πρώτη στιγμή της αιχμαλωσίας τους, η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας βρίσκεται σε συναγερμό προσευχής για τα δύο παλληκάρια μας και τα ονόματά τους μνημονεύονται σε κάθε Ιερά Ακολουθία σε όλους τους Ναούς της Μητροπόλεως.

Ας ευχηθούμε να έρθει σύντομα η ώρα που θα απελευθερωθούν και θα χαρούν τόσο οι ίδιοι όσο και οι γονείς τους.

Δείτε φωτογραφίες από τους Ιερούς Ναούς : 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Ellines_Stratiotikoi002.jpgEllines_Stratiotikoi003.jpgEllines_Stratiotikoi004.jpgEllines_Stratiotikoi005.jpgEllines_Stratiotikoi006.jpgEllines_Stratiotikoi007.jpgEllines_Stratiotikoi008.jpgEllines_Stratiotikoi009.jpgEllines_Stratiotikoi010.jpgEllines_Stratiotikoi011.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ευχάριστη έκπληξη με τις δηλώσεις Ιλχάν Αχμέτ: Μια ώρα νωρίτερα πίσω τα παιδιά στην Πατρίδα

Στο ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται εδώ και ένα μήνα σε φυλακή της Ανδριανούπολης από την τουρκική κυβέρνηση...

Close