Σήμερα στην Αγγλία,αύριο πόσο χειρότερα στην Ελλάδα μας

Σήμερα στην Αγγλία,αύριο πόσο χειρότερα στην Ελλάδα μας

Αυτή η φωτογραφία που δημοσιεύεται ένα βρετανικό μπλογκ από ένα ευρωπαϊκό σχολείο έχει τον πολύ χαρακτηριστικό τίτλο : Diversity = White Genoside, δηλαδή, Διαφορετικότητα = Λευκή Γενοκτονία!

Στα ελληνόφωνα εκμηδενιστικά κανάλια εμφανίζεται τελευταία με μεγάλη συχνότητα μια διαφήμιση για σχολικά τετράδια που καλεί τους μαθητές μιας τάξης κάποιου σχολείου να τα παραλάβουν. Μόνο που κανένας μαθητής σκόπιμα δεν ακούγετε να έχει ελληνικό όνομα, ενώ τα περισσότερα ονόματα είναι κλασικά μουσουλμανικά ονόματα.

Η μεγαλύτερη σύγχρονη επιχείρηση της Νέας Τάξης υπό τις ευλογιές και κάποιων συνεργαζόμενων θρησκευτικών παραγόντων, είναι η πολτοποίηση των λαών και ιδιαίτερα του ελληνικού λαού που κρατούσε μέχρι σήμερα με «αδικαιολόγητη» επιμονή τις αναχρονιστικές ελληνορθόδοξες παραδόσεις του.

Η επιχείρηση αυτή εντάθηκε τους τελευταίους μήνες με το τσουνάμι των παρανόμων μουσουλμάνων που μόλις αποβιβάζονται σε ελληνικό έδαφος ευχαριστούν τον Αλλάχ και τον προφήτη Μωάμεθ που τους έδωσε την δυνατότητα να πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα, πληρώνοντας φυσικά το αντίτιμο στην τουρκική μαφία.

Η χώρα μετατρέπεται σε μια εκρηκτική αποθήκη αλλόφυλων και αλλόθρησκων που αύριο θα έχουν κατακλύσει και με τις ευλογίες των εκμηδενιστικών μας κυβερνήσεων κάθε δημόσια εκδήλωση. Τα σχολεία μας όπου κάποτε μαθαίναμε το «Πάτερ ημών», αύριο θα μαθαίνουμε το «Λα ιλά ιλα Αλλαχ» και αυτό θα το προβάλουν σαν… πρόοδο και εκσυγχρονισμό για πάσης φύσεως αφελείς και ηλιθίους.

Κοιμηθείτε τον γλυκό ύπνο της Νέας Τάξης και μην τολμήσετε να πείτε κάτι εναντίον του πολυπολιτισμού που είναι η σύγχρονη δικτατορία πλύσεως και στη συνέχεια εκμηδενισμού των εγκεφάλων.

Και καλά όλοι αυτοί οι «εθνοσωτήρες», οι ποιμένες μας και οι πνευματικοί μας αλήθεια που «κρύφτηκαν» και δεν αρθρώνουν μια φωνή αντίστασης σε όλη αυτή την ανθελληνική και αντιχριστιανική λαίλαπα ;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Αποκτήστε το δικό σας νησί με 200 ευρώ τις δυο βραδιές!

Ιδανικό για τους λάτρεις της φύσης και της περιπέτειας

Close