Σατανιστές ετοιμάζουν μεγάλες φιέστες και θυσίες αίματος

Τεράστια πρόκληση και φρικαλέος προγραμματισμός! Σατανιστές ετοιμάζουν μεγάλες φιέστες και θυσίες αίματος ολόκληρο το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, κάτι που σημαίνει πρακτικά πως όλα αυτά θα συμπέσουν με το Ορθόδοξο Πάσχα!

Ημέρα σταθμός η 19η Απριλίου…

Η 19η Απρίλη είναι η πρώτη ημέρα της προθεσμίας 13 ημερών από την περίοδο γνωστή ως «Θυσία αίματος στο Θηρίο» που κορυφώνεται στην απόκρυφη ιερή ημέρα της Beltane την 1η Μαΐου σε ορισμένα μέρη του κόσμου, Η Beltane είναι γνωστή ως «Πρωτομαγιά», και έχει χαρακτηριστεί ως η “δεύτερή πιο ιερή εορτή των Illuminati” .

Παράλληλα, 19 Απρίλη είναι η ημέρα γνωστή ως “η Γιορτή του Μολώχ”. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το όνομα «Μολώχ», είναι ένας αρχαίος Χαναανικός θεός που επανειλημμένα έχει καταγγελθεί στην Παλαιά Διαθήκη. Η θυσία παιδιών ήταν ένα βασικό χαρακτηριστικό της λατρείας του Μολώχ και ένα γιγαντιαίο άγαλμα της παγανιστικής αυτής θεότητας στήνεται στο Bohemian Grove στη βόρεια Καλιφόρνια κάθε χρόνο.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά αναμένεται τις ίδιες μέρες σε μια συμβολικη΄κίνηση να ξαναχτιστεί ο ναός του Βάαλ στην Times Square στη Νέα Υόρκη και στην πλατεία Τραφάλγκαρ στο Λονδίνο. Ποιος συμβολισμός; Οι εμπνευστές του όλου εγχειρήματος το πλασάρουν ως απάντηση στην καταστροφή του ναού του Βααλ τον περασμένο Αύγουστο στη συριακή πόλη Παλμύρα από τους τζιχαντιστές…Ο ναός του Βάαλ βρισκόταν επίσημα στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Και τώρα θα ανεγερθεί κάτι αντίστοιχο ύψους 15 μέτρων στην πλατεία Times Square στη Νέα Υόρκη και την πλατεία Τραφάλγκαρ στο Λονδίνο…

Οι Χριστιανοί γνωρίζουν βέβαια πολύ καλά το όνομα του θεού Βάαλ, που λατρευόταν για αιώνες (αλλά ακόμα και στις μέρες μας) και στο το είδωλό του θυσιάζονταν βάναυσα μωρά. Ο Βάαλ είναι επίσης ένα από τα συνώνυμα για τον Σατανά…

Το αίμα της 19ης Απρίλη

Προς επίρρωσίν των παραπάνω περί της σημασίας της ημερομηνίας 19 Απριλίου και των περιξ αυτής ημερών παραθέτουμε τα εξής:

19 Απριλίου, 1993 – Waco: Παρέμβαση του FBI και πυρπόληση της ένωσης μιας αίρεσης που ονομαζόταν Davidians, με νεκρούς 76 άνδρες, γυναίκες και παιδιά.
19 Απρ, 1995 – Οκλαχόμα Σίτι: Βόμβα…168 άνθρωποι σκοτώθηκαν.
20η Απριλίου του 1999 – Columbine High School Massacre – 13 άνθρωποι δολοφονήθηκαν, 21 τραυματίστηκαν.
16 Απρ, 2007 – Virginia Tech σφαγή – 32 σκοτώθηκαν 17 τραυματίες.
16, Απρ, 2013 – Μαραθώνιος της Βοστώνης Εκρήξεις – 3 νεκροί 107 τραυματίες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι από το 2016 είναι δίσεκτο έτος και η 20η Απριλίου θα είναι η 111η ημέρα του έτους, αριθμός που θεωρείται από τις «ημερομηνίες δύναμης» στον αποκρυφιστικό κόσμο.

Αυτή η φρικαλέα περίοδος 13 ημερών, η οποία αρχίζει στις 19 Απριλίου, κορυφώνεται με την υψηλή απόκρυφη ιερή ημέρα της Beltane την 1η Μαΐου τα τελευταία χρόνια, η οποία αναβιώνει σε πολλά μέρη του κόσμου και στην Ευρώπη. Η καταγωγή της Beltane μπορεί να εντοπιστεί πίσω στην λατρεία του Βάαλ στην αρχαία Μέση Ανατολή.

ekklisiaonline.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ο άνδρας και η γυναίκα στην Εκκλησία
Ο άνδρας και η γυναίκα στην Εκκλησία

Είθε η μνήμη του να είναι αιώνια.

Close