Σε καραντίνα τα χειρουργεία του Νοσοκομείου Ζακύνθου (έρευνα)

Κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ μεταβαίνει τη Δευτέρα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου για τη διερεύνηση των αιτίων

που είχαν ως αποτέλεσμα μια γυναίκα 41 ετών να χάσει τη ζωής της από μετεγχειρητικές επιπλοκές και τέσσερις ακόμα ασθενείς να παρουσιάσουν προβλήματα.
Τα χειρουργεία του νοσοκομείου θα παραμείνουν κλειστά μέχρι να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στις μετεγχειρητικές επιπλοκές.

Η γυναίκα, που ήταν μητέρα δύο παιδιών, κατέληξε την Κυριακή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου μεταφέρθηκε πριν από λίγες μέρες, όταν προσβλήθηκε από ενδοσοκομειακή λοίμωξη. Είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ρουτίνας στο Νοσοκομείο Ζακύνθου για να της αφαιρεθεί λάμα από το πόδι.

Μια δεύτερη ασθενής νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και υπό συνεχή παρακολούθηση ενώ οι υπόλοιποι τρεις, που ήταν πιο ελαφρά, είναι καλά στην υγεία τους και έχουν ήδη λάβει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα διενεργήθηκαν εκτεταμένοι έλεγχοι στον χώρο των χειρουργείων του Νοσοκομείου Ζακύνθου, από τους οποίους δεν διαπιστώθηκε η ύπαρξη μικροβίων.

πηγη

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Δείτε γιατί Τούρκος μηνύει Ερντογάν κι άλλους πολιτικούς για 16 ελληνικές βραχονησίδες
Δείτε γιατί Τούρκος μηνύει Ερντογάν κι άλλους πολιτικούς για 16 ελληνικές βραχονησίδες

Συνεχίζονται οι προκλήσεις από την τουρκική πλευρά, μόλις δύο ημέρες μετά τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου,

Close