Σε καραντίνα όλα τα μέλη του πληρώματος της Φ/Γ “Κουντουριώτης”

«Συναγερμός» έχει σημάνει στο Πολεμικό Ναυτικό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Κρήτη, έχουν εντοπιστεί θετικά κρούσματα κορονοϊού σε πλήρωμα φρεγάτας, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Ναύσταθμο Κρήτης.
Λίγες μέρες μετά την είδηση για τον εντοπισμό θετικών κρουσμάτων σε μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και του Στρατού Ξηράς, η πανδημία φαίνεται πως «χτύπησε» και το Πολεμικό Ναυτικό, αφού όπως αναφέρουν πληροφορίες από μέσα ενημέρωσης στην Κρήτη, μέλη πληρώματος ελληνικής φρεγάτας είναι θετικοί στον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το zarpanews, σε καραντίνα επί του πλοίου, που έχει καταπλεύσει στο Ναύσταθμο Κρήτης βρίσκονται όλα τα μέλη του πληρώματος της Φ/Γ Κουντουριώτης ( F 462) μετά τον εντοπισμό δέκα μελών του πληρώματος θετικών στον κορονοϊό.

Η φρεγάτα έχει δέσει στον Ναύσταθμο, ωστόσο για προληπτικούς λόγους δεν επιτρέπεται στο πλήρωμα να βγει στη στεριά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μόνον δύο από τα μέλη του πληρώματος που βρέθηκαν θετικά έχουν έντονα συμπτώματα και τα υπόλοιπα πολύ πιο ήπια.

Τέλος, η φρεγάτα «Κουντουριώτης» θα παραμείνει στον Ναύσταθμο Κρήτης όσο χρειαστεί ενώ έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα που έχει συστήσει ο ΕΟΔΥ.

Απόρρητο: roula_manika

zarpanews.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Κώστας Βάρναλης: Τα Χριστούγεννα του Παπαδιαμάντη
Η ζωή μας ΕΑΛΩ!

Οποίος έχει διαβάσει το βιβλίο του George Orwell

Close