Σημαία 4.000 τ.μ. τοποθέτησε o Δήμος Γλυφάδας για την 25η Μαρτίου

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, με ανάρτησή του στο Facebook, ανέδειξε την τεράστια ελληνική σημαία 4.000 τετραγωνικών μέτρων που τοποθετήθηκε στο πιο ψηλό σημείο του Υμηττού για την 25η Μαρτίου.
Συγκεκριμένα, η σημαία αυτή είναι οκτώ φορές πιο μεγάλη από αυτήν που είχε τοποθετηθεί την 28η Οκτωβρίου.

Η ανάρτησή του δήμαρχου Γλυφάδας για τη σημαία:

«Η Σημαία μας. Όπως λέει ο ποιητής, “όπου σ’ αντικρίζω, με λαχτάρα σταματώ, υπερήφανα δακρύζω, ταπεινά σε χαιρετώ”. Η ελληνική σημαία θα κυματίζει πάντοτε ψηλά. Για να θυμίζει ότι χάρη στον αγώνα και στις θυσίες των Ηρώων του ’21 η πατρίδα μας είναι ελεύθερη και ανεξάρτητη», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου σε ανάρτησή του στο Facebook.

Και προσθέτει: «Στη Γλυφάδα μας, σήμερα, τιμώντας τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία, βάλαμε τη σημαία μας στο πιο ψηλό σημείο του Υμηττού. Τέσσερις χιλιάδες τετραγωνικά, η πιο μεγάλη που έχουμε βάλει ποτέ. Για να είναι ορατή από παντού. Εκεί θα μείνει για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα, τιμώντας τους άνδρες και τις γυναίκες που έδωσαν και κέρδισαν τον αγώνα για τη λευτεριά. Χρόνια πολλά Ελλάδα».

Από κάτω έχει μπει ειδικό προστατευτικό γαιόπανο, ώστε να διατηρηθεί η σημαία σε καλή κατάσταση και να μπορέσει να παραμείνει εκεί για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είναι ορατή από παντού και το βράδυ φωτίζεται.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Χειμάρρα: Διώξεις Ελλήνων για τον σταυρό

Στις 16.03.2021 το Πρωτοδικείο Αυλώνας

Close