Σημαντικές αποκαλύψεις για τον θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου

Σημαντικές πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη«, Παναγιώτης Μαυρίκος, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Ελεύθερος Τύπος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Μαυρίκος, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, φέρεται να είχε καταναλώσει σημαντική ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών το πρωί της 9ης Ιουλίου.

Ο εκδότης που απανθρακώθηκε μέσα στο τζιπ μάρκας Πόρσε στην Αττική Οδό, είχε πιεστεί αφόρητα λόγω της σύλληψης και της δικαστικής περιπέτειας με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει κατάθλιψη.

Στο αίμα του εκδότη ανιχνεύθηκαν βενζοδιαζεπίνες (ηρεμιστικά χάπια).

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα επικαλούμενη αξιόπιστες πηγές τονίζει πως αναφέρουν ότι το βράδυ πριν το μοιραίο περιστατικό αλλά και το πρωί της 9ης Ιουνίου ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε καταναλώσει περίπου 7 με 8 χάπια, ενώ δεν ανιχνεύθηκε αλκοόλ στο αίμα του.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν υπέστη κάποιο παθολογικό επεισόδιο λόγω του οποίου το τζιπ άρχισε να προσκρούει για περίπου 300 μέτρα στο δεξιό προστατευτικό τοιχίο της Αττικής Οδού.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, καθώς επιβεβαιώνεται ότι βρισκόταν σε καλή κατάσταση την ώρα που οδηγούσε. Δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, παρά μόνο ευρέως διαδεδομένα χάπια ηρεμιστικά, διότι αντιμετώπιζε μια μικρή κατάθλιψη», δηλώνει στην εφημερίδα ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας. Λέει ακόμη ότι: «Δύο είναι τα βασικά σενάρια. Το πρώτο η μηχανολογική βλάβη και το δεύτερο η δολιοφθορά».

«Η φωτιά ξέσπασε στο εσωτερικό της καμπίνας από οπή στο δεξί του πόδι» λέει αρμόδια πηγή. Σύμφωνα με την εφημερίδα η πραγματογνωμοσύνη δείχνει ότι το σασμάν εξερράγη. Επίσης η εφημερίδα αναφέρει ότι χύθηκαν βαλβολίνες.

ΠΗΓΗ: tribune.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Το πέπλο της Παναγίας

Στο παρεκκλήσιο της αγίας Σορού (στην νότια πλευρά του ναού των Βλαχερνών της Κωνσταντινουπόλεως) φυλάσσονταν η εσθήτα, ο πέπλος και...

Close