Σκοπιανό: Στη φόρα ο ρόλος Ντιμιτρόφ από το 2008 – Οι αποκαλύψεις «τινάζουν» στον αέρα την Ελληνική Κυβέρνηση

Τα ντοκουμέντα των Wikileaks για το Σκοπιανό, πραγματικά όχι μόνο καταρρίπτουν τα επιχειρήματα του κ. Τσίπρα περί δήθεν γενναίας διαπραγμάτευσης με τους Σκοπιανούς αλλά ταυτόχρονα γεμίζουν με αγανάκτηση τον Ελληνικό λαό.

του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Σε αποκαλύψεις φωτιά θα προχωρήσει σήμερα το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ. Τα Wikileaks έδωσαν στο φως της δημοσιότητας νέα έγγραφα, που τινάζουν στον αέρα την Ελληνική Κυβέρνηση και όπως φαίνεται πλέον ξεκάθαρα, όλα ήταν προσχεδιασμένα.

Τα ντοκουμέντα των Wikileaks για το Σκοπιανό, πραγματικά όχι μόνο καταρρίπτουν τα επιχειρήματα του κ. Τσίπρα περί δήθεν γενναίας διαπραγμάτευσης με τους Σκοπιανούς αλλά ταυτόχρονα γεμίζουν με αγανάκτηση τον Ελληνικό λαό. Δηλαδή από το 2008 επιζητούσαν αυτό το οποίο ο Τσίπρας με την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών τους πρόσφερε απλόχερα.

Ομιλούμε για ένα «παιχνίδι» που αφορά την υπογραφή από μέρους του ΣΥΡΙΖΑ μιας συμφωνίας που δεν υπέγραφε κανένας Έλληνας πολιτικός εδώ και 27 χρόνια επίσημα και τις πιέσεις ΗΠΑ-Γερμανίας προς αυτήν την κατεύθυνση για το δικό τους συμφέρον αποκλειστικά και μόνο και όχι της Ελλάδος.

Η Γερμανία είναι αυτή που βρίσκεται πίσω από την επίλυση εδώ και τώρα του Σκοπιανού με ορίζοντα υποχρεωτικού διαμελισμού της Ελλάδας τα επόμενα 10 έτη.

Οι Γερμανοί που διέλυσαν την Γιουγκοσλαβία που τόσο ζημιά τους έκανε στο β’ παγκόσμιο πόλεμο μαζί με την Ελλάδα. Τίποτα μα τίποτα δεν είναι τυχαίο σε όλα αυτά και θα έχουμε και συνέχεια.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ο σημερινός Υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας”, αναφέρθηκε ως “προστατευόμενη” πηγή της πρεσβείας των ΗΠΑ δύο φορές το 2008, αφού είχε δώσει πληροφορίες σχετικά με τη διαμάχη ονόματος Ελλάδας-Μακεδονίας και την ένταξη στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Με λίγα λόγια δηλαδή, ο νυν Σκοπιανός ΥΠΕΞ, ήταν απο το 2008 στις διαπραγματεύσεις, ήξερε το παρασκήνιο και έπαιρνε εντολές.

Ιδού τώρα τα δύο τηλεγραφήματα των ΗΠΑ, που μας έχουν παράσχει τα WikiLeaks, που τα αποκαλύπτουν όλα.

Αυτά τα είχαν κοινοποιηθεί σε σχεδόν όλες τις μεγάλες κρατικές υπηρεσίες των ΗΠΑ (Central Intelligence Agency | Defense Attache Office Skopje | Defense Intelligence Agency | Group Destinations European Political Collective | Joint Chiefs of Staff | National Security Council | RUESEN SKOPJE BETA | Secretary of Defense | Secretary of State | United Nations (New York)

Χαρακτηριστικό των αποκαλύψεων των εγγράφων αυτών είναι το εξής απόσπασπμα του εγρράφου με τίτλο «MACEDONIA: PRESIDENT AND PRIME MINISTER IN BITTER PUBLIC FEUD OVER NAME NEGOTIATIONS»

Ο επικεφαλής διαπραγματευτής για το θέμα της ονομασίας της κυβέρνησης της πΓΔΜ, Νικόλα Ντιμιτρόφ, δήλωσε στον Πρεσβευτή στις 30 Σεπτεμβρίου ότι ο Πρόεδρος Τσερβενκόφσκι και ο Πρωθυπουργός Γκρουέφσκι είναι σε εδιέδοξο σχετικά με το πώς θα προχωρήσουν σε αυτές τις διαπραγματεύσεις.

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι είπε ο 21χρονος σε λιμενικό κατά την σύλληψή του

«Ενώ τον είχαμε συλλάβει μόνος του μας αποκάλυψε «Ο …..της έριξε ένα «κροσέ» και αυτή σχεδόν λιποθύμησε πέφτοντας πάνω μου....

Close