Σοκολατάκια αμυγδάλου “Double chocolate” με 3 υλικά!

Σοκολατάκια αμυγδάλου με σοκολάτα γάλακτος, καλυμμένα με σοκολάτα κουβερτούρας. Μια πανεύκολη συνταγή για υπέροχα σοκολατάκια με δύο ειδών σοκολάτες για τους λάτρεις της σοκολάτας.
Υλικά συνταγής

500 γρ. αμύγδαλα
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
400 γρ. σοκολάτα γάλακτος
Εκτέλεση συνταγής
Αν δεν έχετε αγοράσει έτοιμα αμύγδαλα ασπρισμένα και ψημένα, ξεφλουδείστε τα αμύγδαλα (δείτε τον εύκολο τρόπο εδώ) και ψήστε τα στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν (προσοχή μην τα κάψετε). Τα αφήνετε να κρυώσουν.
Λιώστε τη σοκολάτα γάλακτος, σε μεγάλο μπολ, σε μπεν μαρί, μόλις λιώσει προσθέτετε τα αμύγδαλα και ανακατεύετε απαλά.
Πάρτε με ένα κουτάλι μια ποσότητα από το μείγμα και αδειάστε το σε λαδόκολλα την οποία έχετε τοποθετήσει σε επιφάνεια (ταψί, δίσκο, σερβιρίσματος κ.λ.π.) που να χωράει στο ψυγείο σας. Τοποθετείστε τα σοκολατάκια στο ψυγείο να κρυώσουν και σφίξουν για 1/2 ώρα περίπου.
Λιώνετε τη σοκολάτα κουβερτούρας μπεν μαρί. Βγάλτε τα κρύα σοκολατάκια από το ψυγείο και με τη βοήθεια ενός πιρουνιού, βυθίστε τα ένα ένα στη κουβερτούρα να επικαλυφθούν καλά.
Στραγγίστε τα από τη περίσσια λιωμένη κουβερτούρα και τοποθετείστε τα πάλι στην ίδια λαδόκολλα και πάλι στο ψυγείο. Μόλις κρυώσουν και σφίξουν καλά σερβίρετε.
Πηγή: .sintayes.gr

 
 
 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο

Read previous post:
Πεπρωμένο και ποια η σχέση του με το Θεό;

Σαν χριστιανοί φυσικά και δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει πεπρωμένο ή μοίρα. Όμως ενώ καταδικάζουμε αυτές τις λέξεις και τις παραπάνω...

Close