Στα άκρα οι ελλληνοτουρκικές σχέσεις: Νέο υβρεολόγιο Μ.Τσαβούσογλου κατά Π.Καμμένου και Α.Τσίπρα

Στα άκρα οι ελληνοτουρκικές σχέσεις με άνευ προηγουμένου παραλήρημα κατά του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα από τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, Μ.Τσαβούσογλου. Οι Τούρκοι έχουν στοχοποιήσει συγκεκριμένα πρόσωπα της ελληνικής κυβέρνησης ακόμη και τον ίδιο τον πρωθυπουργό μαζί με τους Ν.Κοτζιά και Π.Καμμένο ώστε να υπάρξει κυβερνητικό «ρήγμα».

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Σε νέες δηλώσεις το πρωί της Πέμπτης προχώρησε σύμφωνα με την εφημερίδα, Miligazete ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Τσαβούσογλου χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο «ρατσιστή» και «κακομαθημένο παιδί», ενώ συκοφάντησε και τον Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι το Μέγαρο Μαξίμου τους έστειλε μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν θα ξανακάνει «δηλώσεις».

«Υπάρχει ένας ρατσιστής και κακομαθημένο παιδί εκεί. Η Ευρώπη έγινε αιχμάλωτη των ρατσιστών. Σε όλη την ήπειρο υπάρχουν ίδιες περιπτώσεις», είπε αρχικά ο κ. Τσαβούσογλου.

«Ο υπουργός Άμυνας είναι ο αρχηγός του ρατσιστικού κόμματος», συμπλήρωσε ο Τσαβούσογλου, ο οποίος στη συνέχεια επισήμανε:

«Μέσα σε μία ώρα ήρθε μήνυμα από τον Έλληνα Πρωθυπουργό. Δήλωσε ότι δεν θα ξανακάνουν ανακοινώσεις. Έστειλαν μήνυμα και στον Πρωθυπουργό μας. Και εμείς από πλευράς μας δεν θέλουμε να διαρκέσει, αλλά να προσέξουν αυτό το κακομαθημένο παιδί. Λέει ασυναρτησίες».

Δείτε το απόσπασμα των δηλώσεων στην τουρκική ιστοσελίδα:

pentapostagma.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Το κομποσχοινάκι

Κάποτε έλαβε ένα γράμμα ότι η μητέρα του εκοιμήθη.

Close