Στημένη επιχείρηση των Τούρκων η απαγωγή των 2 στρατιωτικών» – Τι αποκαλύπτει ο στρατιωτικός αναλυτής Αθ. Δρούγος

Σε μια αποκάλυψη – φωτιά, προχώρησε ο στρατιωτικό – πολιτικός αναλυτής και Διεθνολόγος, κ. Αθ. Δρούγος για την αρπαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους στις καστανιές Εβρου.

Όπως σημειώνει ο κ. Δούγος, η αρπαγή στήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του «σε σύσκεψη της Κεσσάνης, λίγες ημέρες πριν, με την παρουσία του Πρωθυπουργού Γιλντιρίμ, του υπουργού Εσωτερικών Σουλειμάν Σοιλου, του αρχηγού της στρατοχωροφυλακής στρατηγού Τσετίν και του αρχηγού της μυστικής υπηρεσίας Χακάν Φινταν. Είχαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και ως εναλλακτικό σημείο την περιοχή στο πέταλο του Εβρου, στην περιοχή Φερρών».

Σημειώνει ο κ. Δρούγος, για να μην δημιουργηθεί πανικός «βγήκε η απαράδεκτη ανακοίνωση ότι οι Ελληνες στρατιωτικοί πέρασαν σε τούρκικο έδαφος».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί «προφανώς είτε εισέβαλαν στο έδαφός μας και τους απήγαγαν, είτε με δόλιο τρόπο «εφέλκυσαν» την αδύναμη από πλευράς σύνθεσης και αριθμού, ανδρών Ελληνική περίπολο».

Αναλυτικά όσα γράφει ο κ. Δρούγος στον προσωπικό του ιστότοπο analystsforchange.org:

ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ.Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ , ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝΙΣΑ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ. ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΔΙΑΦΡΟΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥΣ., ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΜΕΘΟΡΙΑΚΑ ΕΠΙΕΣΟΔΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ.ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΧΙΕΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.

2)ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ, ΕΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ….. ΒΕΒΑΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΑΠΗΓΑΓΕ ΨΑΡΑΔΕΣ,ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΘΡΑΚΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ Ή ΣΤΑ ΙΜΙΑ. ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΕΞΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΠΑΖΑΡΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟΥΣ Ή ΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ (ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ-ΜΠΟΣΝΤΑΚ-ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ-ΣΟΙΛΟΥ ΚΑ). ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΤΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.

3)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΉΤΑΝ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΝ ΔΥ ΧΩΡΩΝ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΠΛΆΙΣΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΕΣΣΑΝΗΣ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ , ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ, ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΣΟΙΛΟΥ , ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΣΕΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ.ΕΙΧΑΝ -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΕΡΡΩΝ…

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΤΕ ΕΙΣΒΑΛΛΑΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΗΓΑΓΑΝ , ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ «ΕΦΕΛΚΥΣΑΝ» ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟ.

ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔ ΕΚΕΙΝΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΗΣΑΝ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ 5 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΕΝΩ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ(ΑΡΧΗΓΟΣ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ-ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΗΣΑΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΙΑΣ» ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΗΣΑΝ ΣΕ ΧΑΛΑΡΟ ΤΕΜΠΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ-ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ-ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΑΚΑΡ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΤΟ ΝΟΥΑΚΟΤ ΤΗΣ ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑΣ.

4)ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΑΣΧΕΤΩΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ «ΛΑΒΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ,ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΩΣ ΟΜΗΡΟΥΣ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΗ-ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΟΥΦΙΕΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΥΕΛΙΞΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΜΝΔΑΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗ, ΤΑΙΖΑΝ ΚΟΥΡΟΧΟΡΤΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ,ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ….

5)Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Ή ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΘΕΟ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ. Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ.Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΥΧΟΝ «ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ» ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ….Ο ΜΗ-ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΣΕΩΝ, ΑΠΟ ΑΝΕΔΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ…ΟΜΟΙΟΣ…ΟΜΟΙΩ…

ΠΗΓΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Τον σκότωσαν για μια χούφτα ευρώ

Εξιχνιάστηκε, έπειτα από συστηματική και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής

Close