Στην Αδριανούπολη για το τρίτο επισκεπτήριο οι γονείς των στρατιωτικών –

Αισιόδοξοι παρουσιάζονται οι Τούρκοι συνήγοροι των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης.

Οι Τούρκοι δικηγόροι είναι ίσως η πρώτη φορά που παρουσιάζονται σίγουροι για αίσιο τέλος στην περιπέτεια των δύο στρατιωτικών. Μετά το επισκεπτήριο, μάλιστα, οι Τούρκοι δικηγόροι συναντήθηκαν με τους γονείς των στελεχών των Ενόπλων δυνάμεων στο Προξενείο. Συνομίλησαν μαζί τους και εξερχόμενοι του Προξενείου ερωτήθηκαν από τους Έλληνες δημοσιογράφους για την υπόθεση.

Ναι μεν αρνήθηκαν να πουν οτιδήποτε μπροστά στις κάμερες, ωστόσο λίγο αργότερα σε Τούρκο δημοσιογράφο φέρονται να είπαν ότι στις 30 Μαρτίου που ούτως ή άλλως έχει οριστεί το «ραντεβού» με το δικαστήριο, θα γίνει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης του ΕΠΟΠ και του Ανθυπολοχαγού.

Οι γονείς των δύο στρατιωτικών αρνήθηκαν να τοποθετηθούν επί του θέματος και αρκέστηκαν να πουν ότι την επόμενη εβδομάδα θα ενημερωθούν για το νομικό σκέλος της υπόθεσης. Σήμερα πραγματοποίησαν το τρίτο επισκεπτήριο στα παιδιά τους στις φυλακές Αδριανούπολης και τους παρέδωσαν τα ρούχα και τα βιβλία που είχαν ζητήσει οι δύο στρατιωτικοί.

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ανησυχητική ανακοίνωση των Τούρκων για τους Ελληνες Στρατιωτικούς

Aπίστευτα νεύρα από τον Ρ. Τ. Ερντογάν Μετά το ράπισμα της ΕΕ και τις συνομιλίες Πούτιν-Τσίπρα, η Αγκυρα φαίνεται πως...

Close