Στην Αθήνα ο Βαρθολομαίος

Το πρωί της Τρίτης ο Πατριάρχης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Οι εκδηλώσεις, οι οποίες τελούν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, περιλαμβάνουν ένα σύνολο περιβαλλοντικών δράσεων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Την Κεντρική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 3 το απόγευμα της Τρίτης, θα τιμήσουν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, πρώην πρωθυπουργοί, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και άλλοι αρχηγοί κομμάτων, υπουργοί, βουλευτές καθώς και εκπρόσωποι των στρατιωτικών δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος θα ομιλήσει, επίσης, στην πρώτη σύνοδο του Concordia Summit στην Ευρώπη, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 6 και 7 Ιουνίου.

Στη σύνοδο θα μιλήσουν, επίσης, ο τέως αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ. Τζόσεφ Μπάιντεν, ο τέως πρόεδρος της Ε.Ε. κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και πολλοί ακόμη ηγέτες κρατών και επιχειρήσεων.

p.from

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Άγιος Γρηγορίος ο Θεολόγος: Λόγος λα' περί του Αγίου Πνεύματος

Λόγος λα' περί του Αγίου Πνεύματος

Close