Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Ουκρανία η Εκκλησία της Ελλάδος

Η Έκθεση UΙΤΤ 2017, της οποίας τα επίσημα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού

Εφθασε την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017, στο Κίεβο της Ουκρανίας Αντιπροσωπεία του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος,

 προκειμένου να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού UΙΤΤ 2017 (29-31 Μαρτίου 2017).

Η Αντιπροσωπεία του Συνοδικού Γραφείου αποτελείται από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Σπυρίδωνα Κατραμάδο, Γραμματέα, και τον κ. Βασίλειο Τζέρπο, Μέλος αυτού.

Η Εκκλησία της Ελλάδος στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων και του Υπουργείου Τουρισμού, φιλοξενείται τα τελευταία χρόνια, σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού, και φέτος για πρώτη φορά στην Έκθεση UΙΤΤ του Κιέβου, στο κεντρικό περίπτερο του , μαζί με άλλους Έλληνες συνεκθέτες.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο διατίθεται επικαιροποιημένο ξενόγλωσσο (ρωσικά, αγγλικά, κλπ.) έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό Ιερών Μονών και Προσκυνημάτων των Μητροπόλεων της .

Η Έκθεση UΙΤΤ 2017, της οποίας τα επίσημα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού, η οποία μάλιστα συγκεντρώνει έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον. Ειδικά σε θέματα Προσκυνηματικών Περιηγήσεων η συμμετοχή του Συν. Γραφείου κρίθηκε απαραίτητη λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που επιδεικνύουν οι Ουκρανοί για τα θρησκευτικά μνημεία και προσκυνήματα της χώρας μας, και ιδιαίτερα για μοναστήρια όπως εκείνα της περιοχής των Μετεώρων.

Τα εγκαίνια του Ελληνικού Περιπτέρου στην Έκθεση έγιναν παρουσία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου κ. Σπυρίδωνος Κατραμάδου, από τον Εξοχώτατο κ. Γεώργιο Πουκαμισά, Πρέσβη της Ελλάδος στο , του κ. Πολύκαρπου Ευσταθίου, Διευθυντού του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας και Χωρών ΚΑΚ (όπου ανήκει και η Ουκρανία) και Ελλήνων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Τουρισμού, όπως ο κ. Μπόρις Μουζενίδης κ.ά.

Η Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ελλάδος θα παραμείνει στην ουκρανική πρωτεύουσα μέχρι και την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017. Κατά το διάστημα αυτό τα μέλη της θα συναντηθούν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας, κ.κ. Ονούφριο, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και με άλλους εκκλησιαστικούς φορείς, καθώς και επαγγελματίες του τουρισμού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Η μάχη της νηστείας με τους πειρασμούς
Η μάχη της νηστείας με τους πειρασμούς

του Ρουμάνου Γέροντος Αρσενίου Μπόκα Άπό προηγούμενο λόγο μου σας υπενθυμίζω, ότι πρέπει όλοι νά εξομολογούνται καί νά κοινωνούν

Close