Στις Φυλακές Διαβατών ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας,ενόψει της μεγάλης Δεσποτικής Εορτής των Χριστουγέννων, επισκέφθηκε τις Δικαστικές Φυλακές Διαβατών, την ανδρική και την γυναικεία πτέρυγα, καθώς και όσους είναι ενταγμένοι στο θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ, που λειτουργεί εντός του σωφρονιστικού καταστήματος.

Τη Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου εντός των Φυλακών, παρακολούθησαν αρκετοί τρόφιμοι οι οποίοι και μετέλαβαν των Αχράντων Μυστηρίων. Ο Σεβασμιώτατος,ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και πρόσφερε ένα βιβλίο, μία εικόνα και γλυκά.

Το πρωί της Κυριακής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Βαρνάβας διένειμε 350 δέματα τροφίμων σε ισάριθμες άπορες οικογένειες της Ενορίας. Προσερχόμενος στην αυλή του Ναού συναντήθηκε, συνομίλησε και ευλόγησε τους προπονητές και αθλητές της Ομάδας «ΔΕΚΑ» τους οποίους και ευχαρίστησε για την ωραία πρωτοβουλία να διαθέσουν «Βραχιόλια» Σιλικόνης με σκοπό τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώλησή τους να διατεθούν για την ενίσχυση του συσσιτίου «ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ» του Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου.

Διαβάστε εδώ:  Έρανος για την αναστήλωση του ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Μελβούρνη

Μάλιστα, ο Σεβασμιώτατος ήταν ο πρώτος που προμηθεύτηκε και φόρεσε αυτό το «Βραχιόλι» που γράφει επάνω τη φράση «Ten Hugs» (Δέκα Αγκαλιές).

Στη συνέχεια, μίλησε στους συγκεντρωμένους αναγκεμένους αδελφούς μας, ευχαρίστησε τους Δωρητές και Ευεργέτες, όλους όσοι συνεισέφεραν στον «Έρανο της Αγάπης», τις ακούραστες κυρίες της «Διακονίας Αγάπης» και τους Ιερείς για την άρτια προετοιμασία της διανομής των δεμάτων.

Στο τέλος ευχήθηκε σε όλους ΚΑΛΑ και ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΑΓΙΑΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: vimaorthodoxias.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Χριστουγεννιάτικα Έθιμα στην Ελλάδα
Χριστουγεννιάτικα Έθιμα στην Ελλάδα

Απέχουμε μια… ανάσα από τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων και ολόκληρη η Ελλάδα ετοιμάζεται να εορτάσει με τον δέοντα τρόπο.

Close