Στον εισαγγελέα το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου στο Εθνικό Θέατρο

20140448_IMG_2807a.limghandler

Συνέχεια δίνεται στην κόντρα του υπουργείου Πολιτισμού με τον τέως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Σωτήρη Χατζάκη, καθώς διαβιβάζεται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου για συμβάσεις της περιόδου 2014-2015.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού αναφέρει πως παρελήφθη το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου που πραγματοποίησαν ελεγκτές της δημόσιας διοίκησης στο Εθνικό Θέατρο για τις συμβάσεις που είχαν υπογράψει ο προηγούμενος καλλιτεχνικός διευθυντής και το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο για την περίοδο 2014-15 και το πόρισμα διαβιβάζεται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για τα περαιτέρω.

Με την ίδια ανακοίνωση το υπουργείο ενημερώνει πως παρελήφθη το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου που είχε παραγγελθεί από το νέο ΔΣ για το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και βρίσκεται εν εξελίξει ο λογιστικός έλεγχος για τον ίδιο φορέα

Επίσης, ζητήθηκε διαχειριστικός και λογιστικός έλεγχος από το νέο ΔΣ για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ενώ ξεκινά η σύνταξη εσωτερικού κανονισμού και οργανογράμματος για το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, καθώς και για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, όπως προβλέπεται από τον ιδρυτικό νόμο των δυο φορέων ήδη από το 2010.

Το ΥΠΠΟ ανακοίνωσε, ακόμη, ότι ολοκληρώθηκε ο διαχειριστικός και λογιστικός έλεγχος στο Ελληνικό Φεστιβάλ και ξεκίνησε η σύνταξη εσωτερικού κανονισμού και οργανογράμματος από το νέο ΔΣ, όπως προβλεπόταν ήδη από τον ιδρυτικό νόμο του 1998.

Παράλληλα, προχωρούν η νομοθετική επεξεργασία σημείων του ιδρυτικού νόμου καθώς και του οργανισμού λειτουργίας του Εθνικού Θεάτρου και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, αλλά και η επεξεργασία της αναμόρφωσης του οργανισμού του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία της προκήρυξης της θέσης του γενικού διευθυντή του Μουσείου της Ακρόπολης σε εφαρμογή του οργανισμού λειτουργίας του από το 2013, που δεν έχει μέχρι σήμερα κατά τούτο εφαρμοστεί.

tanea

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Τρόποι για να κρατήσεις φρέσκα τα λουλούδια στο βάζο

Μπορώ να πω ότι είμαι ένα από τα άτομα που δεν μπορούν να κρατήσουν λουλούδι για λουλούδι φρέσκο στο βάζο....

Close