Στρατηγός Ζιαζιάς:Δυστυχώς η Ελλάδα αιμορραγεί και πάλι!

Ο Στρατηγός Ζιαζιάς με παρέμβασή του στο Facebook, κατακεραυνώνει τους Κυβερνητικούς για την αδράνεια που επέδειξαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Πατρίδα μας. Το μήνυμα του:

Ο Στρατηγός Ζιαζιάς με παρέμβασή του στο Facebook, κατακεραυνώνει τους Κυβερνητικούς για την αδράνεια που επέδειξαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Πατρίδα μας.

Το μήνυμα του:

Δυστυχώς η Ελλάδα αιμορραγεί και πάλι.

Αμείλικτα ερωτήματα πλανώνται στα χείλη κάθε εχέφρονα Ελληνα, για την νέα τραγωδία που χτύπησε αλύπητα την χωρα μας.

Η πυρκαγιά ήταν πράγματι μια » Μέγα πυρκαγιά» με ολα τα επακόλουθα που γνωρίζουν οι αρμόδιοι της Πυροσβεστικής και ετσι επιχείρησαν να την αντιμετωπίσουν.

Δεν έγινε, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, απο την Πολιτικη Προστασία, ορθή αρχική εκτίμηση της επικινδυνότητας της πυρκαγιάς, ούτε εκτιμηση ρίσκου. Για αυτό δεν ελήφθη άμεσα απόφαση εκκένωσης της περιοχής, όπως προβλέπουν τα υφιστάμενα σχέδια. Δυστυχως καθε καλοκαίρι είμαστε στο ιδιο εργο θεατές. Δεν βγάλαμε συμπερασματα, διδαγματα απο την φονική πυρκαγιά του 2007.

Τα πιο θερμά συλλυπητήρια, με βαθιά οδύνη, στις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν σε αυτή την απίστευτη τραγωδία. Θα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει η έρευνα, να δούμε τις αιτίες και επιτέλους κάποτε να δουμε τους διαχρονικά αλλά και τους σημερινούς υπεύθυνους.

Ομως η σκέψη όλων μας αυτες τις ώρες είναι στους ανθρώπους που δοκιμάζονται ακομη στα καταστροφικά πύρινα μέτωπα και στους ηρωικούς πιλότους και πυροσβέστες μας , στους Εθελοντές πυροσβέστες ,που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να προστατέψουν ανθρώπους, περιουσίες και υποδομές.

Δυστυχως και πάλι η Ελλάδα αιμορραγεί.

Η λέξη πρόληψη είναι άγνωστη στους υπεύθυνους και τώρα συσκέπτονται πάνω στα καμένα και στον πόνο των ανθρώπων, σε απευθείας σύνδεση με τηλεοπτικά μεσα, πρωτόγνωρες συμπεριφορές και δρασεις και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Φαίνεται ότι στη χώρα μας διαχρονικά πάνω από όλα είναι η καρέκλα της εξουσίας και όχι το πατριωτικό καθήκον. Απαιτείται σοβαρότητα και υπευθυνότητα από όλους.

Δείτε την ανάρτησή στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Άγιος Παΐσιος - Μαζί με την διάλυση των Σκοπίων θα ανοίξει & το Βορειοηπειρωτικό
Ο Άγιος Γέροντας Παϊσιος για τις πυρκαγιές: Σκαμπίλι από την Παναγιά…

Ανατριχιαστικά επίκαιρα όσα είχε πει ο Άγιος Γέροντας Παϊσιος για μια παλαιότερη μεγάλη φωτιά στο Άγιο Όρος…

Close