Συγκλονιστικές στιγμές: Η χήρα του ήρωα σμηναγού Γ. Μπαλταδώρου ψάλλει πάνω από το φέρετρο τον Εθνικό Ύμνο

 

Συγκλονιστικές στιγμές κατέγραψε ο φακός κατά τη σημερινή τελετή ταφής του Ήρωα Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, στο Μορφοβούνι Καρδίτσας.

Την ώρα που το σφραγιστό φέρετρο με τη σορό του Σμηναγού κατέβαινε στον τάφο και μετά την απόδοση των προβλεπόμενων τιμών από το άγημα της ΠΑ, η μπάντα της 1ης Στρατιάς άρχισε να παιανίζει τον Εθνικό Ύμνο.

Τότε η χήρα του Σμηναγού όχι μόνο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ψάλλει τον Εθνικό μας Ύμνο, αλλά παρότρυνε και όλους τους παρευρισκόμενους να κάνουν το ίδιο.

Δείτε το βίντεο του kranosgr

Συγκλονισμένη η οικογένεια του από τον ξαφνικό χαμό του Γιώργου της, έσφιξε τα δόντια και είπε το τελευταίο αντίο. Ο Γιώργος Μπαλταδώρος επέστρεψε στους ουρανούς που τόσο αγάπησε και στη ζωή του στην Γη… βυθίζοντας σε πένθος μία ολόκληρη χώρα.

«Για εμάς δεν έφυγε ποτέ»

 Συγκινημένος ο ξάδελφος του Γιώργου, κ. Κατίκος, μίλησε για εκείνον και την οικογένεια του στην εκπομπή Live News Weekend στο Ε λίγο μετά από την κηδεία του αδικοχαμένου σμηναγού.

«Λέμε ένα μεγάλο αντίο στον Γιώργο μας, προσωρινό αντίο. Γιατί για εμάς δεν έχει φύγει ποτέ! Έμεινε αθάνατος στις ψυχές μας, στον τόπο μας που γεννήθηκε και άφησε πίσω του καρπούς του. Τα παιδιά του θα νιώθουν υπερήφανα όπως και η οικογένεια του, εμείς και οι συμπολίτες μας που σε αυτόν τον τόπο έχουν γεννηθεί μεγάλοι ήρωες.

Σίγουρα σήμερα το απόγευμα είχαν ερημώσει τα πάντα. Ο Γιώργος θα πετάει πάνω από τους ουρανούς γιατί μέσα στο μυαλό μας υπάρχει και θα μείνει αθάνατος. Στην οικογένεια δίνουμε κουράγιο και ο Γιώργος είναι μαζί τους» ανέφερε.

«Ήταν ένα γλυκό παιδί γιατί μέσα από την γλυκιά οικογένεια του μόνο ένας τέτοιος καρπός θα μπορούσε να βγει. Είναι αυτό που λέμε «το μήλο θα πέσει κάτω από την μηλιά». Ο Γιώργος έκανε το καθήκον του, ήταν παλικάρι, το ξέραμε και το βλέπαμε μέσα στα μάτια του. Το πιστεύαμε ότι θα φτάσει πολύ ψηλά. Τα κατάφερε μόνο για 16 χρόνια. Όμως θα μείνει για πάντα μέσα μας, πολύ ψηλά» κατέληξε.

Γιώργος Μπαλταδώρος: Δείτε το βίντεο

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Πηγές ΥΠΕΘΑ: Βρέθηκε το πιλοτήριο του Mirage του Γιώργου Μπαλταδώρου

Πηγές του υπουργείου Άμυνας επιβεβαίωσαν πριν από λίγο ότι βρέθηκε το πιλοτήριο του άτυχου σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου σε βάθος 800...

Close