Συλλαλητήριο για την Μακεδονία 20-1-2019- Άγριο ξύλο κατά των πατριωτών!

Μωρό μεταφέρεται με ασθενοφόρο από το Σύνταγμα!

«Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας σήμερα 20-1-2019 για διαδηλώσουν και να βροντοφωνάξουν πως η Μακεδονία είναι Ελληνική.Στην πλατεία Συντάγματος έξω από την Βουλή των Ελλήνων,..όπου πραγματοποιήθηκαν και επεισόδια , οι ‘ελληνες διαμαρτυρήθηκαν πως δεν πρέπει να περάσει η Συμφωνά των Πρεσπών!

Παραποιείται η ιστορία της Πατρίδας μας, και της Μακεδονίας! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περίπου στις 12 το μεσημέρι έφτασε στο Σύνταγμα η σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης στο πλήθος που είχε ήδη κατακλείσει την πλατεία Συντάγματος.

«Το κέντρο της Αθήνας ήταν κλειστό από την Κυριακή το πρωί, καθώς και οι σταθμοί του μετρό κοντά στο Σύνταγμα».Όμως αυτό δεν εμπόδισε τον κόσμο να γεμίσει όλο το κέντρο της Αθήνας με αποκορύφωμα την προσέλευση του κόσμου  στην Πλατεία Συντάγματος να γεμίσει σαν μία παλίρροια λευκού και μπλε χρώματος από τις γαλανόλευκες ελληνικές σημαίες που κυμάτιζαν ψηλά στον αέρα.

 

 

 

Να σημειωθεί πως τα  ΜΑΤ έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών μέσα στο πλήθος για να καταστείλουν τα επεισόδια που προκάλεσαν οι κουκουλοφόροι (οι οποίοι τους επιτέθηκαν με λοστάρια), με αποτέλεσμα το πλήθος έντρομο να τρέχει αριστερά και δεξιά για να μπορέσει να πάρει ανάσα.

Ηλικιώμενοι, ρασοφόροι, νέοι και κάθε ηλικίας πολίτες έψαχναν να βρουν λίγο νερό για να ρίξουν στο πρόσωπό τους, ενώ κάποιοι είχαν κάποιες μάσκες μαζί τους ακριβώς για προληπτικούς λόγους!

Τα τελευταία νέα αναφέρουν πως ένα μωρό περίπου δύο ετών μεταφέρθηκε από το Σύνταγμα με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το μωρό δεν έχει τις αισθήσεις του.

Γιώτα Παμπάλου, Greekpress.gr

Video Ειρηναίος Τζανής

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
LIVE-Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία – Αθήνα – 20/01/2019

https://www.youtube.com/watch?v=jbpLG3pJ2Ds

Close