Συνελήφθη Έλληνας στην Αλβανία για κατοχή συσκευής που οι Αλβανοί δεν καταλαβαίνουν τη χρήση της!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αλβανικής Αστυνομίας συνελήφθη την Κυριακή στο Αεροδρόμιο των Τιράνων ο Έλληνας πολίτης, κάτοικος Ελλάδας, Ηρακλής Ιωάννης Δραγούνης, επειδή βρέθηκε στις αποσκευές του συσκευή για την οποία υπάρχουν υπόνοιες ότι χρησιμοποιείται για παρακολουθήσεις.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στις 7 Μαΐου (Κυριακή) παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία του Πρωτοβάθμιου Δικαστηρίου Τιράνων τα σχετικά έγγραφα για τον Ηρακλή Ιωάννη Δραγούνη, γεννηθέντα στις 21 Απριλίου 1965, πολιτικού μηχανικού, διότι στο Αεροδρόμιο του Ρίνας βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο η προαναφερθείσα συσκευή.

Η ιστοσελίδα Balkanweb.com δημοσιεύει φωτογραφία της συσκευής και σημειώνει ότι μοιάζει με μια άλλη που βρέθηκε σε Ισραηλινό πολίτη, επίσης στο Ρίνας, και ότι ο Έλληνας βρίσκεται στην Αστυνομία Τιράνων για να δώσει εξηγήσεις.

Ο Έλληνας, σύμφωνα με την αλβανική ιστοσελίδα, εξήγησε ότι βρίσκεται στην Αλβανία επειδή εργάζεται για λογαριασμό εταιρείας κινητής τηλεφωνίας για να ελέγξει τις κεραίες ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομα της εταιρείας του. Ο Ηρακλής Ιωάννης Δραγούνης έχει επισκεφθεί την Αλβανία ακόμα 10 φορές στο παρελθόν.

Να σημειωθεί ότι ο Ισραηλινός που συνελήφθη για παρόμοια συσκευή αφέθηκε ελεύθερος.

p.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Το καρβέλι που δεν τέλειωνε…-(θαυματουργικό γεγονός από τον Γέροντα Σίμων Αρβανίτη)

Ο Γέροντας είπε στον π. Ζωσιμά να τους δώσει να φάνε. Ο π. Ζωσιμάς ετοίμασε την Τράπεζα και είδε πως...

Close