Σχολή Γονέων Κατερίνης:«Μίλησα με τον Άγιο Νεκτάριο»

-Με αφορμή τα 100 χρόνια από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου (9-11-1920), η Σχολή Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο

-Με αφορμή τα 100 χρόνια

από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου (9-11-1920), η Σχολή Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης θα έχει την χαρά να έχει κοντά της (διαδικτυακά λόγω COVID-19) τον Θεολόγο, συγγραφέα κ. Μανώλη Μελινό ο οποίος έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα στα βιβλία του με τον Άγιο Νεκτάριο.
Ο Μ. Μελινός στις 9 Νοεμβρίου και ώρα 21.00, θα αναπτύξει το θέμα: «Μίλησα με τον Άγιο Νεκτάριο» και θα παρουσιάσει ανέκδοτες φωτογραφίες από την ζωή του Αγίου Νεκταρίου αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων οι οποίοι γνώρισαν τον Άγιο και με τους οποίους συνομίλησε.

O ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΕΛΙΝΟΣ:

Διευθύνει τήν Βιβλιοθήκη τῆς Ἱ. Συνόδου. Ὑπηρέτησε στήν Διεύθυνση Ἐκδόσεων τῆς Ἀποστολικῆς Διακονίας. Διετέλεσε Ὑπεύθυνος τοῦ Γραφείου Τύπου τῆς Ἱερᾶς Συνόδου καί Διευθυντής Εἰδήσεων τοῦ Ραδιοφωνικοῦ Σταθμοῦ της. Ἐπιμελεῖται καί παρουσιάζει ραδιοφωνικές καί τηλεοπτικές ἐκπομπές μέ θέματα θεολογικά, ἱστορικά, πολιτισμού, προβολῆς νέων ἐκδόσεων καί ἄλλα σύγχρονα καί διαχρονικά. Παραλλήλως ὑπηρετεῖ τόν Ἱ. Ἄμβωνα, δίδοντας συγχρόνως διαλέξεις εἰς διαφόρους χώρους. Ἔγραψε κι ἐξέδωσε – 28 βιβλία εκ των οποίων 2 με τίτλο «Μίλησα με τον Άγιο Νεκτάριο» Σε αυτά περιγράφονται 61 + 1 μαρτυρίες ανθρώπων οι οποίοι έζησαν και συνομίλησαν με τον Άγιο Νεκτάριο. Τον Άγιο του 20ου αιώνα!

Απόρρητο: roula_manika

e-amfia

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Κλειστές οι εκκλησίες λόγω του lockdown – Πώς θα γίνονται τα Ιερά Μυστήρια

Το lockdown που είχε προαναγγείλει η κυβέρνση και ξεκινά το πρωί του Σαββάτου,

Close