Τέλος από 14 Μαΐου τα SMS- Παρατείνεται μέχρι τις 00:30 η κυκλοφορία

Η Επιτροπή των Ειδικών που συνεδριάζει αυτή την ώρα για την χαλάρωση των μέτρων του lockdown, εισηγείται το άνοιγμα των μετακινήσεων από τις 14 Μαΐου, αλλά με διαφορετικούς τρόπους για τις μετακινήσεις στην ηπειρωτική χωρά και για εκείνες στα νησιά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ για τα ταξίδια στην ενδοχώρα θα υπάρχει σύσταση για τεστ, σε αντίθεση με τα ταξίδια στα νησιά όπου θα είναι υποχρεωτικό το τεστ ή το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινάει πλέον από τις 00:30, με την εστίαση να πιθανότατα από τις 00:15.

Επίσης, αναμένεται να εισηγηθούν οι ειδικοί κατάργηση του click away και του click inside.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ειδικοί για την λειτουργία των γυμναστηρίων εισηγούνται να γίνει αρχές Ιουνίου και όχι νωρίτερα.

Επίσης στις 15 Μαΐου αναμένεται να ανοίξουν τα καζίνο και στις 24 Μαΐου τα ΟΠΑΠ Play.

Oι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα στις 18:00, στην ενημέρωση για τον κορονοϊό.

Τέλος τα SMS μετακίνησης

Η επιτροπή των ειδικών συνεδρίασε σήμερα για τη νέα χαλάρωση των μέτρων του lockdown και οι εισηγήσεις της βρίσκονται στα χέρια της κυβέρνησης, η οποία και θα ανακοινώσει σήμερα τις αποφάσεις για όλα όσα θα ισχύουν από την Παρασκευή 14 Μαΐου μαζί με το άνοιγμα του τουρισμού.

Συγκεκριμένα η επιτροπή των ειδικών εισηγήθηκε το τέλος της αποστολής των SMS στο 13033 και στο 13032 από τις 14 Μαΐου, ενώ η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινάει από τις 00:30 αντί για τις 23:30 που ισχύει σήμερα.

Παράλληλα, για τα ψώνια θα τελειώσουν τo click away και το click in shop. Όσο για τα γυμναστήρια, το άνοιγμά τους πηγαίνει για τις 31 Μαΐου με επανεκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης.

p.f

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
ΔΙΣ: Στο “στόχαστρο” οι Μητροπολίτες Κυθήρων Σεραφείμ και Αιτωλίας Κοσμάς – Τι αποφασίστηκε

Συνήλθε στις 11 και 12 Μαΐου 2021,

Close