Τα «έψαλλε», για την Μακεδονία, στον Κώστα Μπάρκα ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλος

 

 

 

«Μακεδονία» ήταν η πρώτη λέξη που είπε ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, κ. Παύλος, αντικρίζοντας τον Βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Μπάρκα, αφήνοντας τον εμφανώς αμήχανο.

Θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα στον κυβερνητικό βουλευτή, ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, κ. Παύλος, κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του πολιούχου της Πρέβεζας Αγίου Χαραλάμπους, δεν έχασε την ευκαιρία να «υψώσει» την σημαία του «Μακεδονικού» ζητήματος, χωρίς ωστόσο να πει πολλά λόγια, αφού αρκούσε μία και μόνο λέξη, η λέξη «Μακεδονία».

Οι εκπρόσωποι της εκκλησίας διαμηνύουν σε κάθε ευκαιρία τις θέσεις τους για την ονομασία των Σκοπίων, μάλιστα ο Μητροπολίτης Σερβιών και Κοζάνης προ ημερών συνυπέγραψε ψήφισμα μαζί με τους υπόλοιπους Μητροπολίτες Δυτικής Μακεδονίας , Καστορίας Σεραφείμ, Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας Θεόκλητο, Σισανίου και Σιατίστης Παύλο και Γρεβενών Δαβίδ , με το οποίο τονίζουν με κάθε τρόπο και σε όλους τους τόνους η Ελληνικότητα της.

mypreveza.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Πάμε για πολεμική εμπλοκή στην κυπριακή ΑΟΖ – Σε ετοιμότητα το ΠΝ

Καταιγιστικές εξελίξεις έχουμε στην κυπριακή ΑΟΖ και ειδικά στο θαλάσσιο οικόπεδο 3 όταν αντιπροσωπεία της ελληνοκυπριακής πλευράς επισκέφθηκε την Πρεσβεία...

Close