ΤΖΟΡΤΖ ΜΑΙΚΛ: Μήπως τελικά άνηκε στα κυκλώματα των Ιλλουμινάτι;(Αποκαλυπτικό-video)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όλοι αναρωτιούνται τι είναι τελικά αυτό που σκότωσε τελικά τον πασίγνωστο τραγουδιστή George Michael. Ήταν τα ναρκωτικά, το ποτό ή μήπως κάτι βαθύτερο κρύβεται από πίσω;

Ο ίδιος ήταν χρόνια ομοφυλόφιλος, ισχυριζόμενος ότι έτσι γεννήθηκε. Παρόλα αυτά όμως, αναφέρεται από ορισμένους ότι η ομοφυλοφιλία του ίσως να οφείλεται σε κακοποίηση που υπέστη σε παιδική ηλικία. Πολλοί μάλιστα ισχυρίζονται ότι υπάρχει περίπτωση να πέθανε και από Έιτζ.

Μήπως άνηκε άραγε στα κυκλώματα των Ιλλουμινάτι; Αν και δεν υπάρχουν φανερές αποδείξεις για κάτι τέτοιο, είναι σίγουρο ότι ελεγχόταν από αυτούς όπως άλλωστε και άλλοι διάσημοι. Αυτό φαίνεται για παράδειγμα σε εξώφυλλα δίσκων του, όπου εμφανίζεται με το ένα μάτι καλυμμένο κάτι που μας θυμίζει και περιπτώσεις όπως η Ριχάνα, Αντζελίνα Τζολί και άλλους σταρ να κάνουν ακριβώς τις ίδιες χειρονομίες. Εκτός αυτού, σε συναυλίες του σχηματίζει με τα χέρια του το σύμβολο του διαβόλου, ενώ στα στάδια που πραγματοποιεί τις συναυλίες του δεν λείπουν οι πυραμίδες των Ιλλουμινάτι καθώς και άλλα σύμβολά τους.

Είναι γνωστό ότι η ομοφυλοφιλική ατζέντα έχει εξαπλωθεί παντού, από δηλώσεις διασήμων ως και τα θηλυπρεπή υποδήματα αντρών, όλα οδηγούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Η ομοφυλοφιλισμός, που είναι ένα από τα ισχυρότερα μέσα των Ιλλουμινάτι, προσπαθεί να καταστρέψει όλα τα παραδοσιακά ήθη και αξίες, και να διαλύσει τον ιερό θεσμό της οικογένειας, της μιας και μοναδικής φυσιολογικής οικογένειας που την αποτελούν ένας άντρας και μια γυναίκα. Ακόμη και η ίδια η θρησκεία χρησιμοποιείται ως όπλο των ομοφυλοφίλων για να την καταστρέψουν και να την προσαρμόσουν στα δικά τους πρότυπα, να δημιουργήσουν δηλαδή μια δική τους σοδομική θρησκεία.

Αλλά τα ΜΜΕ τα οποία ελέγχονται από τους Εβραιομασόνους προσπαθούν να πουλήσουν με κάθε τρόπο αυτές τις διεστραμμένες τάσεις ως «υγιείς και φυσιολογικές».

Ο Σατανισμός μπορεί έτσι με αυτόν τον τρόπο να οριστεί με δύο λέξεις «ομαλοποίηση της διαστροφής».
Ένα μεγάλο μέρος των Ιλλουμινάτι αποτελείται από την ομοφυλοφιλική ατζέντα με διάσημους άντρες να φοράνε φούστες και άλλα παρόμοια.

Υπάρχει λοιπόν μεγάλη πιθανότητα ο τραγουδιστής αυτός, κάποια στιγμή να προσπάθησε να λύσει τον όρκο του στον σατανά Μπαφομέτ και γι αυτόν το λόγο να θανατώθηκε. Όταν κάποιος εισέρχεται σε αυτά τα κυκλώματα μυείται με πολύ ισχυρά ναρκωτικά ώστε να γίνει πλύση εγκεφάλου και να υπηρετήσει τα συμφέροντα των Ιλλουμινάτι. Γι αυτόν το λόγο, ο George Michael, όπως αποκαλύπτεται, είχε επί πολλά χρόνια προβλήματα με ναρκωτικά , σεξ και αυτοκαταστροφικές τάσεις, μια σκοτεινή πλευρά την οποία δεν μπορούσε να νικήσει.

Όταν οι Ιλλουμινάτι σκοτώνουν ανθρώπους το κάνουν συγκεκριμένες μέρες ώστε να εκπληρώσουν τις θυσίες τους με τον σωστό τρόπο. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο πως διάλεξαν να σκοτώσουν τον George Michael μόλις μετά τα Χριστούγεννα, την ίδια στιγμή που ο ίδιος είχε βγάλει τραγούδι ‘Last Christmas’. Όπως φαίνεται ήταν πράγματι τα τελευταία του Χριστούγεννα.

nikosxeiladakis

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Έρευνα: Σημαντικές ιατρικές ανακαλύψεις του 2016
Έρευνα: Σημαντικές ιατρικές ανακαλύψεις του 2016

Ερευνητές σε διάφορα μέρη του πλανήτη έκαναν σημαντικές ανακαλύψεις το 2016

Close