Την Μεγάλη Τετάρτη, η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με μια τριπλή προσφορά

Διαβάστε: Προκλητική φιέστα από τους Ιεχωβάδες

Την Μεγάλη Τετάρτη, η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με μια τριπλή προσφορά.

 

Το βιβλίο “σεπτά σκηνώματα της Ορθοδοξίας” , με την ιστορία και φωτογραφικό υλικό από τα σκηνώματα και τα λείψανα των Αγίων της Ορθοδοξίας, δύοcd με βυζαντινούς ύμνους στις πλέον ιστορικές ηχογραφήσεις και επίσης για να επιλέξετε, ένα cd με ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας από τον πρωτοψάλτη Νίκο Αμοργιανό ή ένα χριστιανικό βιβλίο .

Η εφημερίδα, στο βασικό της θέμα προβάλει το προκλητικό πανηγύρι που είχαν προγραμματίσει οι Ιεχωβάδες λίγες μέρες πριν την Ανάσταση. Συγκεντρώθηκαν σε χώρο που τους παραχώρησε (γιατό άραγε;;;) ο δήμος Αιγάλεω.

Επίσης, δώδεκα επώνυμοι, αφηγούνται στην “Ορθόδοξη Αλήθεια”τον προσωπικό τους αγώνα, δύναμης και πίστης και εξομολογούνται πώς με τη βοήθεια του Θεού, άντεξαν να δώσουν τη δική τους μάχη και οδηγήθηκαν στη σωματική και την ψυχική ανάσταση.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Ο αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Οικονόμου γράφει για τα κείμενα της Μεγάλης Εβδομάδας του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου.

* Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Πετρολούκας Χαλκιάς, μιλά για τη σχέση της βυζαντινής μουσικής με τη δημοτική παράδοση και τη δύναμη της πίστης.

* Ήθη και έθιμα του Πάσχα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας .

* Επιτάφιοι εν… πλω και άλλα έθιμα!

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Ηρακλής Ρεράκης , ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο,το 2πλό cd και το δώρο επιλογής ( cd ή ένα βιβλίο) κοστίζει 3,5 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο:syndromes@orthodoxialitheia.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Μεγάλη Εβδομάδα : Τα μεγάλα γεγονότα της ζωής γι’ άλλους μιλούν και γι’ άλλους δεν λένε τίποτα

Η Μεγάλη Εβδομάδα μας εισάγει πνευματικά στο τέλος της επίγειας ζωής του Κυρίου, που είναι και τα πιο καθοριστικά για...

Close