Τορτίγια γεμιστή με κοτόπουλο και Φιλαδέλφεια Μερίδες 2 Χρ. Πρ 5΄
Υλικά 1 στήθος κοτόπουλου μαγειρεμένο και κομμένο κυβάκια 2 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι 5 μανιτάρια κομμένα σε φέτες 2 κουταλάκια του γλυκού σάλτσα ντομάτα 2 τορτίγιες 50 γρ Φιλαδέλφεια
Διαδικασία
Σε ένα μικρό τηγάνι ρίχνουμε το κοτόπουλο, το καλαμπόκι, τα μανιτάρια, την σάλτσα ντομάτα και 3 κουταλιές νερό ή ζωμό κοτόπουλου, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι πυκνώσει. Απλώνουμε την μια τορτίγια και αλείφουμε με το τυρί Φιλαδέλφεια. Στην συνέχεια απλώνουμε το μείγμα κοτόπουλο και σκεπάζουμε με την επόμενη τορτίγια. Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι και προσθέτουμε προσεχτικά την γεμιστή τορτίγια. Αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά ή μέχρι να γίνει τραγανό και να ροδίσει. Προσεκτικά γυρίζουμε με μια μεγάλη σπάτουλα για να ροδίσει και από την άλλη πλευρά. Βγάζουμε και κόβουμε σε 4 φέτες. Σερβίρουμε ζεστή.
G.Lekkas – Greekpress.gr Επικοινωνία: lekkas.ge@yahoo.gr Blog: http://lekkas-giorgos.blogspot.gr/ Facebook: https://www.facebook.com/giorgos.lekkas.chef Twitter: https://twitter.com/chef_ge Pinterest: http://pinterest.com/GiorgosLekkas/boards/
Τα σχόλια είναι κλειστά.