Τουρκία: Καταζητείται μυστήριο άτομο, ντυμένο στα άσπρα

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Έχει τρελάνει τους Τούρκους η πληροφορία ότι το βράδυ του πραξικοπήματος ένα μυστήριο άτομο, ντυμένο στα άσπρα, περιφέρονταν γύρω από τα κεντρικά σημεία του πραξικοπήματος και φέρεται ότι έπαιξε ηγετικό ρόλο στην εξέλιξη του πραξικοπήματος.

Το άτομο αυτό επέβαινε σε ένα πολεμικό ελικόπτερο και γύριζε στις «καυτές» περιοχές κατευθύνοντας τις κινήσεις των πραξικοπηματιών, όπως αναφέρεται και το ότι στη συνέχεια είχε μυστηριωδώς εξαφανιστεί.

Οι μαρτυρίες των αυτόπτων μαρτύρων, συλληφθέντων πραξικοπηματιών, όπως του συλληφθέντος αξιωματικού Emre A, αναφέρουν ότι αυτό το άτομο έδινε εντολές που έπαιξαν σημαντικό ρόλο εκείνη την βραδιά και είχε κινηθεί με το ελικόπτερο αλλά στην συνέχεια είχε αποβιβαστεί για να φύγει σε άγνωστη κατεύθυνση.

 Σύμφωνα με τον αξιωματικό Zafer A, σπουδαστή της Σχολής Πολέμου, το άτομο αυτό εθεάθει στο αεροδρόμιο Sabiha Gökçen της Κωνσταντινούπολης όπου είχε αποβιβαστεί από το ελικόπτερο και στη συνέχεια είχε επιβιβαστεί σε ένα στρατιωτικό τζιπ για να εξαφανιστεί σε άγνωστη κατεύθυνση

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας, ο αξιωματικός Oğuzhan Y, της 66ης ταξιαρχίας Μηχανικού, αναφέρει ότι και αυτός είχε δει αυτό το άτομα να περιφέρεται κοντά στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης και μετά να εξαφανιστεί αφού είχε διευθύνει τις δυνάμεις κατάληψης του αεροδρομίου.

Αυτό το μυστήριο άτομο στα άσπρα, κυριολεκτικά «φάντασμα» προκαλεί ένα όργιο φημών για το πραξικόπημα!

Λέτε να ήταν κάτι το διαφορετικό στα άσπρα, (τι σας θυμίζει ?), που τάραξε και συγκλόνισε όλη την Τουρκία και που οι συνέπειες των πράξεων του θα συνεχίζονται για πολύ καιρό ?

Darbeci askerlerin ıfadelerinde ortaya çıktı = Αναφέρθηκε στις καταθέσεις των πραξικοπηματιών στρατιωτικών
O GECE KIŞLALARI DOLAŞAN BEYAZ ELBİSELİ KİŞİ KİM ? ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΤΥΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΣΠΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ???

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Γιατί λατρεύουμε την Παναγία
Πότε δεν εισακούεται η παράκλησή μας στην Παναγία;

Όταν κάνουμε αμαρτωλή ζωή και δεν μετανοούμε για τις αμαρτίες μας.

Close