Τουρκία: «Μας έχουν στήσει παγίδα, είμαστε υπό πολιορκία»

Για ποιο λόγο όμως αντικαταστάθηκαν όλες οι πυρηνικές βόμβες στην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ  από θερμοπυρηνικές  βόμβες, την στιγμή που η συγκεκριμένη βάση έχει στοχοποιηθεί καίρια εδώ και μήνες από τον καθεστώς Ερντογάν και υπήρχαν πληροφορίες μεταφοράς τους αλλού;

Την απάντηση σε ένα τέτοιο ερώτημα ίσως λέμε μπορεί να μας την δώσει ο Τούρκος ειδικός αναλυτής και διαμορφωτής γνώμης Δρ. Yusuf Kaplan, ο οποίος μέσω της κυβερνητικής εφημερίδας Yeni Safak αναφέρει «σημεία και τέρατα» για την σημερινή Τουρκία.

«Το παγκόσμιο σύστημα έχει επίγνωση του γεγονότος ότι μπορεί να συνεχίσει την ύπαρξή του και την ηγεμονία του σε όλο τον κόσμο μόνο όταν θα είναι σε θέση να εξουδετερώσει την σημερινή Τουρκία», δηλώνει ο ίδιος.

«Ως εκ τούτου, ακολουθεί μια πολυμερή, πολύπλοκη στρατηγική πολιορκίας και απομόνωσης της τουρκικής δημοκρατίας που εφαρμόζεται τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό με πολλαπλά μέτωπα.

Επομένως, μετά από αυτή την στιγμή, δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε μεγάλα λάθη και να μην δούμε τις παγίδες.

Τα σχέδια για πολιορκία και απομόνωση της Τουρκίας πρόκειται να αυξηθούν κατά την επόμενη περίοδο.

Τα σημαντικά βήματα που έλαβε η Τουρκία στην αμυντική βιομηχανία, οι πολυμερείς κινήσεις της μετά την επιχείρηση Ασπίδα του Ευφράτη τόσο στον αμυντικό τομέα όσο και στη διπλωματία, αρκούν για να εξοργίσουν τους άρχοντες του παγκόσμιου συστήματος.

Γι ‘αυτούς τους λόγους η Τουρκία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πολυμερή πολιορκία.

Φαίνεται ότι υπάρχουν έντονες ενέργειες για να μεταστραφεί ολόκληρος ο αραβικός κόσμος ενάντια στην Τουρκία. Ένα από αυτά τα βήματα αποκαλύφθηκε με μια μυστική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε  χώρα του Κόλπου πρόσφατα.

Μιλάμε για την κρίσιμη συνάντηση επικεφαλής μυστικών υπηρεσιών από Ισραήλ, Αίγυπτο, και άλλες χώρες, μέσω των οποίων  το παγκόσμιο σύστημα «αποφάσισε» κρίσιμα θέματα, όπως οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και του αραβικού κόσμου, οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Δυτικής Συμμαχίας κά.

Το Ιράν ήταν μια δικαιολογία, ο στόχος είναι η Τουρκία!

Κατά τη διάρκεια αυτής της μυστικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε κάπου στον Κόλπο, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), Αίγυπτο και αξιωματούχοι του Ισραήλ, αποφάσισαν πολλά και διάφορα μεταξύ των οποίων ήταν να καλέσουν την κυβέρνηση του Άσαντ  στην Αραβική Ένωση.

Θα ήθελα επίσης να επιστήσω την προσοχή σας ιδιαίτερα στην έμφαση που έδωσε ο επικεφαλής της Mossad Yossi Cohen στη συνάντηση ότι «η πραγματική επικίνδυνη χώρα» στην περιοχή δεν είναι το Ιράν αλλά η Τουρκία.

Το έλεγα από την αρχή: το Ιράν οφείλει την ύπαρξή του στο Ισραήλ και το Ισραήλ οφείλει την ύπαρξή του στο Ιράν.

Οι παγκόσμιοι ιμπεριαλιστές εφαρμόζουν στρατηγικά σχέδια τουλάχιστον δύο αιώνων.

Μία από τις σημαντικότερες στρατηγικές των ιμπεριαλιστών είναι, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, να προετοιμάσουν το έδαφος για το Ιράν και κατά συνέπεια να χωρίσουν στην μέση τον μουσουλμανικό κόσμο, αλλά και να  να διασφαλίσουν ότι η Τουρκία δεν θα είναι καθοριστικός παράγοντας στη διαμόρφωση της περιοχής», καταλήγει ο ίδιος.

Με λίγα και απλά λόγια δηλαδή πολλοί Τούρκοι ειδικοί και μη, στην σημερινή έκταση που καλύπτει το τουρκικό κράτος, κατανοούν ότι έχει έρθει η ώρα να διαμελιστεί  οριστικά η χώρα τους.

Κανένα κέντρο εξουσίας ούτε σε δύση ούτε σε Ανατολή δεν πρόκειται να επιτρέψει στο ισλαμικό τουρκικό καθεστώς του Ερντογάν να ελέγχει τόσες περιοχές στον πλανήτη, όπως την Σομαλία, την Αιθιοπία, το Σουδάν, Αιγαίο, Α.Μεσόγειο  και αλλού ζητώντας μερίδιο εξουσίας και πλούτου από υπερδυνάμεις.

Το κράτος του Κουρδιστάν θα υλοποιηθεί όπως έχει σχεδιαστεί εδώ και 100 χρόνια μαζί με την οριστική διάλυση της περιοχής της πάλαι ποτέ Οθωμανικής αυτοκρατορίας με την οριστική λύση  του περιβόητου «Ανατολικού ζητήματος».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Άνγκελα Μέρκελ : «Οι πρόσφυγες πρέπει να καταγράφονται στην Ελλάδα»
Έρευνα-Έτσι μας κλέβουν οι Γερμανοί!

Ναι οι Γερμανοί μας κλέβουν με την χειραγώγηση του ευρώτον έλεγχο της οικονομίας της ευρωζώνης και των τραπεζών. Αλλά το...

Close