Τούρκος βουλευτής: Ο Ερντογάν θα δωρίσει την Κύπρο στην Ελλάδα

Ο τούρκος βουλευτής είπε ότι «την περίοδο που ακολουθεί θα αρχίσει συζήτηση για αλλαγή του ονόματος της Τουρκικής Δημοκρατίας σε Ομοσπονδιακή Ανατολική Δημοκρατία

Στην καταγγελία ότι η Τουρκία με τις συνεχείς υποχωρήσεις της θα κάνει δώρο την Κύπρο στην Ελλάδα, προχώρησε ο βουλευτής του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικής Δράσης (ΜΗΡ) Ουμίτ Οζντάγ ο οποίος έχει διαγράφηκε από το κόμμα επειδή στο δημοψήφισμα στηρίζει «Όχι».

Η δήλωση φαίνεται καθαρά προβοκατόρικη και προσφέρει απλόχερα την αφορμή στον σουλτάνο να σκληρύνει τη στάση του ως προς το Κυπριακό.

Ο τούρκος βουλευτής είπε ότι «την περίοδο που ακολουθεί θα αρχίσει συζήτηση για αλλαγή του ονόματος της Τουρκικής Δημοκρατίας σε Ομοσπονδιακή Ανατολική Δημοκρατία» και πρόσθεσε, σύμφωνα με το ΡΙΚ:

«Την επόμενη χρονιά θα γίνει λόγος με τις υποχωρήσεις στη διαδικασία του Κυπριακού να δοθεί δώρο η Κύπρος στην Ελλάδα. Οι Ε/Κ συνεχίζουν να εκφράζουν τις απαιτήσεις τους γι’ αυτό. Η πρώτη τους απαίτηση είναι να αποχωρήσει ο τουρκικός στρατός από το νησί. Στη διαδικασία των επόμενων ημερών, πιστεύω ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν θα πει ναι στο να θαφτεί στην ιστορία η ΤΔΒΚ».

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ο αξιότιμος φίλος του Νίκου Παππά(αποκαλυπτικό!)

Κάθε πρωθυπουργός περιβάλλεται από άτομα που εκτελούν για λογαριασμό του τις λεγόμενες «βρόμικες δουλειές». Πολιτικά πάντα

Close