Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Α. Στεφανή: «Μετά από 40 και πλέον χρόνια, μόνο υπερηφάνεια για τον Ελληνικό Στρατό!»

Μετά το πέρας μίας ένδοξης καριέρας ήρθε η ώρα να πέσουν οι τίτλοι τέλους για τον στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή.

«Μετά από 40 και πλέον χρόνια, μόνο υπερηφάνεια για τον Ελληνικό Στρατό!» έγραψε ο Αλκιβιάδης Στεφανής, μέχρι χθες αρχηγός ΓΕΣ που αποστρατεύθηκε από το ΚΥΣΕΑ – Εκατοντάδες θετικά μηνύματα στο facebook.

Εκατοντάδες θετικά μηνύματα δέχεται ο Αλκιβιάδης Στεφανής, στρατηγός εν αποστρατεία, μέχρι χθες αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Ο Αλκιβιάδης Στεφανής αποστρατεύθηκε με απόφαση του ΚΥΣΕΑ που συνεδρίασε το βράδυ της Παρασκευής υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η συνταξιοδότηση του στρατηγού Στεφανή από τις ένοπλες δυνάμεις θεωρήθηκε κεραυνός εν αιθρία, αφού οι περισσότεροι αξιωματικοί του στρατού θεωρούσαν ότι ο τέως αρχηγός ΓΕΣ θα παρέμενε στη θέση του. Οι «επικριτές» του στρατηγού Στεφανή λένε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του ως αρχηγού σημειώθηκε το φιάσκο με την αιχμαλωσία του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη που συνελήφθησαν από Τούρκους στρατιωτικούς στις Καστανιές Έβρου. Αν όμως τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου που συμμετέχουν στο ΚΥΣΕΑ, με βαρύνουσα την άποψη του νέου υπουργού Εθνικής Άμυνας και μέχρι πρότινος αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Βαγγέλη Αποστολάκη, θεώρησαν ότι η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών πρέπει να χρεωθεί στη στρατιωτική ηγεσία του ΓΕΣ με πρώτο «θύμα» τον στρατηγό Στεφανή, τότε μοιάζει παράδοξη η προαγωγή του αντιστρατήγου Γεωργίου Καμπά στη θέση του αρχηγού. Κι αυτό διότι λένε ότι ο ασθενής νέος αρχηγός ΓΕΣ ήταν διοικητής του Δ Σώματος Στρατού, στη ζώνη ευθύνης του οποίου είναι οι Καστανιές στην Ορεστιάδα, όταν συνελήφθησαν οι Μητρετώδης-Κούκλατζης.

Ο στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής, πέρα απ’ όλα αυτά στα οποία ουδέποτε έχει αναφερθεί, έγραψε στη σελίδα του στο facebook ένα λακωνικό μήνυμα 30 λέξεων τονίζοντας: «Να υπηρετείς την Πατρίδα αξίζει».

«Μετά από 40 και πλέον χρόνια, μόνο υπερηφάνεια για τον Ελληνικό Στρατό!» καταλήγει το σύντομο σχόλιο του στρατηγού εν αποστρατεία Αλκιβιάδη Στεφανή, το οποίο έχει εκατοντάδες σχόλια, στην συντριπτική τους πλειονότητα θετικά.

Panos Kammenos
@PanosKammenos
Συγχαρητήρια στους νέους Αρχηγούς Επιτελείων. Τεράστια απώλεια για το Στράτευμα ο Αντιστράτηγος Στεφανής έως τώρα ΑΓΕΣ. Καλή επιτυχία στο έργο αυτών που παραλαμβάνουν και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους φεύγουν. Είμαι περήφανος που υπηρέτησα μαζί σας. Η Υπέρμαχος Στρατηγός μαζί σας

106
12:15 AM – Jan 26, 2019
Twitter Ads info and privacy
78 people are talking about this
«Τεράστια απώλεια για το στράτευμα» χαρακτήρισε την αποστρατεία του Αλκιβιάδη Στεφανή και ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Θέμος Αναστασιάδης:Φεύγεις από τη ζωή και πριν φύγει η ψυχή, έχουν φύγει πριν τα tweets και τα τρολλ

Η καλύτερη απάντηση για τα αρνητικά σχόλια που ειπώθηκαν για τον Θέμο Αναστασιάδη μετά τον θάνατό του την είχε δώσει...

Close