Το «Γεροντικό ημερολόγιο» με την Ορθόδοξη Αλήθεια

Το «Γεροντικό ημερολόγιο» με την Ορθόδοξη Αλήθεια

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και αυτή την Τετάρτη η εβδομαδιαία εφημερίδα Ορθόδοξη Αλήθεια με μια μοναδική προσφορά. Το συλλεκτικό ημερολόγιο τοίχου του 2016, αφιερωμένο στους σύγχρονους γέροντες της Ορθοδοξίας, με σπάνιες φωτογραφίες. Μαζί η εφημερίδα προσφέρει σε υψηλής ποιότητας εκτύπωση δυο Αγιογραφίες του Γ. Κόρδη. Τον Μέγα Βασίλειο και την εικόνα της Γέννησης.

Βασικό θέμα της εφημερίδας είναι οι διηγήσεις ιερέων που πέρασαν την Πρωτοχρονιά κοντά σε βαριά ασθενείς και μελλοθάνατους. Επίσης υπάρχει αφιέρωμα στην ιστορική εξέλιξη του Αγίου Όρους με σκίτσα του 17ου και 18ου αιώνα.

Γράφουν μεταξύ άλλων: Μοναχός Πατάπιος, π. Ανανίας Κουστένης, π. Ανδρέας Κονάνος, Μανώλης Μελινός, Κωνσταντίνος Χολέβας κ.α.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια μπορεί να διατεθεί στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να αποστείλουν e-mail στο: syndromes @orthodoxialitheia.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Μπρόκολο κατά του του έλκους και του καρκίνου του στομάχου.
Μπρόκολο κατά του του έλκους και του καρκίνου του στομάχου.

Το μπρόκολο είναι ο εχθρός τους ελικοβακτηριδίου του πυλωρού και κατ΄ επέκταση βοηθά στην καταπολέμηση του έλκους και του καρκίνου...

Close