Το μήνυμα Αποστολάκη από την Κύπρο προς την Τουρκία

Αδιαπραγμάτευτες χαρακτήρισε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης την εθνική κυριαρχία και την ανεξαρτησία της χώρας μας, μιλώντας σε στελέχη της ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο.

Ο ΥΕΘΑ μετά την συνάντηση του με τον Κύπριο ομόλογό του, μετέβη σε στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ όπου συνάντησε στελέχη της Ελληνικής Δύναμης και μίλησε μαζί τους.

Κατά την ομιλία του στα στελέχη της ΕΛΔΥΚ, ο κ. Αποστολάκης τους είπε ότι γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να υπηρετεί κανείς στην πρώτη γραμμή, είτε αυτή είναι στην Κύπρο, είτε στο Ορμένιο, είτε στη Γαύδο.

Ο ΥΕΘΑ διαβεβαίωσε τα στελέχη και το προσωπικό της ΕΛΔΥΚ ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι έτοιμες και ικανές να υπερασπιστούν ανά πάσα στιγμή την ακαιρεοτητα της πατρίδας, προσθέτοντας ότι «Η ελληνική κυριαρχία και ανεξαρτησία είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο».

Απόρρητο: roula_manika

Ο Υπουργός τόνισε ότι τα στελέχη και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας αποτελούν έναν ανεκτίμητο πολλαπλασιαστή ισχύος για την πατρίδα, ενώ τους υποσχέθηκε ότι από τη νέα θέση του ως ΥΕΘΑ θα πράξει ότι μπορεί για την αύξηση των δυνατοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Αποστολάκης τόνισε πως η στρατιωτική διπλωματία που ασκεί το ΥΠΕΘΑ, έχει προσδώσει έναν πολύ σημαντικό ρόλο για την χώρα μας στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο.

Τέλος, ο ΥΕΘΑ ευχαρίστησε τα στελέχη και το προσωπικό της ΕΛΔΥΚ για την προσφορά τους στην πατρίδα και τους δήλωσε πως κάνουν ολόκληρο το έθνος υπερήφανο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Εκκλησία της Ελλάδος: Εγκύκλιος για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο
Καζάνι που βράζει Εκκλησία και κυβέρνηση

Μέσα σε κλίμα έντονης ανησυχίας και έκδηλης αμφισβήτησης συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για τη συνταγματική αναθεώρηση των σχέσεων Εκκλησίας-Κράτους

Close