Το μήνυμα του ΟΥΡΑΝΟΥ και της ΑΝΝΑΣ: «Μόλις εξαερωθεί η δαιμονική μπόρα η ΕΛΛΑΔΑ ότι στοχεύει θα το κτυπάει κέντρο»

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

¨Σημάδια να θες , πρέπει να είναι κανείς βόδι ή να κοιμάται με τα τσαρούχια για να μην καταλαβαίνει τι έρχεται¨ συνήθιζε να λέει ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος πολλές φορές για να παρακινήσει τον προβληματισμό των προσκυνητών που τον επισκεπτόταν. 

Μέσα στο πιο σκοτεινό πνευματικά καλοκαίρι της νεώτερης Ελλάδας μια Κόρη της Μακεδονίτισσας Γης με κορμοστασιά σαν τις αντίστοιχες Καρυάτιδες του Τάφου της Αμφίπολης μας φέρνει όχι απλώς ΧΡΥΣΟ αλλά ΦΩΣ- ΣΤΟΧΟ.

Η ίδια στόχευσε και πέτυχε διάνα και άφησε τους τοκογλύφους που ταλαιπωρούν την πατρίδα της ΑΝΑΥΔΟΥΣ.

¨Με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της και τα μετάλλια που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο περασμένα στον λαιμό της έφτασε στην Αθήνα η Αννα Κορακάκη.

Με κάνει υπερήφανη το ότι είμαι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια με δύο μετάλλια στους ίδιους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά ελπίζω να μην είμαι η τελευταία.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις δυσκολίες, αυτά τα μετάλλια δεν τις αναιρούν. Θα έκανα αναφορά στις δυσκολίες που πέρασα ακόμη κι αν δεν είχαν έρθει. Το ίδιο θα κάνω και τώρα. Για τον ελληνικό αθλητισμό δεν θα ήθελα να μιλήσω, αλλά για τα νέα παιδιά θέλω. Ελπίζω αυτά τα μετάλλια να τους δώσουν κίνητρο να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και σε αυτά που ήδη ασχολούνται να τους δώσει κίνητρο να πάνε ακόμη πιο μπροστά.

Μια από τις προσδοκίες μου, ένα από τα όνειρά μου εκτός από ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, ελπίζω η σκοποβολή να γίνει πιο γνωστή στην Ελλάδα γιατί τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των αθλητών όλο και μειώνεται. http://www.iefimerida.gr/

ΝΑΙ ΑΝΝΑ η σκοποβολή θα γίνει γνωστή στην Ελλάδα και τα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ της Ελλάδος θα γίνουν γνωστά σε όλη την οικουμένη.
Για την γενιά της ΑΝΝΑΣ που την ¨ξεβράκωσαν¨ πνευματικά ,ηθικά και οικονομικά τόσα χρόνια οι ανθέλληνες και οι προδότες διαλαλούσαν πριν χρόνια μεγάλοι ΑΓΙΟΙ βλέποντας αυτό που έρχεται για τις ημέρες μας που θα ζήσουν αυτά τα ρημαγμένα παιδιά των μνημονίων.

¨Στο τέλος όλων αυτών ο ΘΕΟΣ θα βοηθήσει την Ελλάδα, μάλιστα θα φτάσουν τα έθνη να λένε μα τόσο πολύ ο Θεός αγαπάει την Ελλάδα και την βοηθάει; Βέβαια αυτή η βοήθεια του Θεού δεν είναι επειδή το αξίζουμε και για την αρετή μας αλλά για τα αίματα που έχυσαν οι πρόγονοί μας και περισσότερο οι ψυχές των Αγίων και της μάνας μας της Παναγίας¨ ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ http://hggiken.pblogs.gr/https://panagiaalexiotissa.blogspot.gr/

«…μόνον το έθνος το Ελληνικόν έμεινε

ως πρόσωπο δρων επί της παγκοσμίου σκηνής,

καθ’ όλους τους αιώνας, και τούτο διότι

η ανθρωπότης δείται αιωνίων διδασκάλων.» ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

(Αγ. Νεκταρίου, Ιερών & Φιλοσοφικών Λογίων Θησαύρισμα)

ΕΥΓΕ ΚΟΠΕΛΑ μας

Μας έκανες περήφανους και μας έφερες ΜΗΝΥΜΑ.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

πηγή: http://www.pentapostagma.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Εξομολόγηση και μετάνοια

Ο Γέροντας Θεόφιλος Παραϊάν προτείνει ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει πέντε σημεία κατά την εξομολόγηση

Close