Το Μεγάλο Μυστικό της Συμφωνίας των Πρεσπών που σας Κρύβουν όλοι λόγω προδοτικής πρόθεσης και άγνοιας

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΟΤΖΙΑΣ: «Η ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…αλλά πρόγονος της Σλαβο-Μακεδονικής των Σκοπιανών” !,

γράφει ο Δημ. Αντωνίου, ιατρός

Άρθρο 7 της Συμφωνίας Ελλάδος-ΠΓΔΜ της 17-06-2018
παρ. 1.Τα μέρη αναγνωρίζουν ότι η εκατέρωθεν αντίληψή τους ως προς τους όρους «Μακεδονία» και «Μακεδόνας» αναφέρεται σε διαφορετικό ιστορικό πλαίσιο και ιστορική κληρονομιά.
παρ.2.Αναφορικά με την Ελλάδα, με αυτούς τους όρους («Μακεδονία» και «Μακεδόνας») νοούνται όχι μόνο η περιοχή και ο πληθυσμός της βόρειας Ελλάδας αλλά και τα χαρακτηριστικά τους, καθώς και ο ελληνικός πολιτισμός, η ιστορία, η κουλτούρα και η κληρονομιά αυτής της περιοχής από την αρχαιότητα έως σήμερα.
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ: Εδώ αναφέρεται ότι ο όρος «Μακεδόνας», «Μακεδονία» από το μέρος της Ελλάδος, νοείται με την αναφορά του στον ελληνικό πολιτισμό, ιστορία, κουλτούρα….αλλά ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ !!….βλέπε όμως στην επόμενη παράγραφο.
παρ. 3.Αναφορικά με την ΠΓΔΜ, με αυτούς τους όρους («Μακεδόνας» «Μακεδονία») νοούνται η επικράτεια, η γλώσσα, ο πληθυσμός και τα χαρακτηριστικά τους, με τη δική τους ιστορία, πολιτισμό και κληρονομιά, διακριτώς διαφορετικά από αυτά που αναφέρονται στο παραπάνω εδάφιο (άρθρο 7.2).
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ: Εδώ αναφέρεται ότι ο όρος «Μακεδόνας», «Μακεδονία» από το μέρος των Σκοπίων, νοείται με την αναφορά του στην επικράτεια,την ΓΛΩΣΣΑ, τον πολιτισμό, ιστορία, κουλτούρα των Σλαυο-Σκοπιανών.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η Αρχαία Μακεδονική Γλώσσα ΔΕΝ ήταν Ελληνική, αλλά ανήκει στις Σλαυικές Γλώσσες !
ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ της παρ.4:
παρ. 4. Η ΠΓΔΜ σημειώνει ότι η επίσημη γλώσσα της, η Μακεδονική γλώσσα, ανήκει στην ομάδα των νότιων σλαβικών γλωσσών. Επίσης, τα δύο μέρη σημειώνουν ότι η επίσημη γλώσσα (“Μακεδονική”) και τα άλλα χαρακτηριστικά της ΠΓΔΜ δεν έχουν σχέση με τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, την ιστορία, την κουλτούρα και την κληρονομιά της βόρειας περιοχής της Ελλάδας.
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ: Οι προδότες της Ελλάδος και Μακεδονίας, θριαμβολογούν επικαλούμενοι το παραπάνω άρθρο, του οποίου όμως η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ είναι ακριβώς η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ απ` αυτή που φαίνεται από πρώτη ματιά διότι: “η επίσημη γλώσσα (“Μακεδονική”) και τα άλλα χαρακτηριστικά της ΠΓΔΜ δεν έχουν σχέση με τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, την ιστορία, την κουλτούρα και την κληρονομιά της βόρειας περιοχής της Ελλάδας” ΕΠΕΙΔΗ στον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό και ιστορία ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ η ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (σύμφωνα με την παρ. 2 του αρ.7 της Συμφωνίας!). Προσοχή: Πουθενά δεν λέει το άρθρο αυτό ότι “η επίσημη “Μακεδονική” γλώσσα της ΠΓΔΜ δεν έχει σχέση με την Αρχαία Ελληνική Μακεδονική Γλώσσα!
Συνεπώς: Οι Έλληνες Μακεδόνες είναι Ελληνόφωνοι (ή Εξελληνισμένοι) Σλάβοι.
Στο σημείο αυτό κρύβεται η μεγάλη ΠΡΟΔΟΣΙΑ και το σημείο αυτό είναι από τα κύρια σημεία της 500σέλιδης μήνυσής μου (μαζί με 750σελ. σχετικών εγγράφων, διεθνών συνθηκών, αποφάσεων διεθνών δικαστηρίων κλπ) την οποία έκρινε ως βάσιμη ο Εισαγγελέας Φλωρίνης κι ο Εισαγγελέας του ΑΠ (ο οποίος με κάλεσε δια του εισαγγελέα Φλωρίνης και για κατάθεση μερικών διευκρινήσεων) και την διαβίβασαν στην Βουλή. Σημειώνω ότι οι Κοτζιάς-Τσίπρας κατηγορούνται για παράβαση των αρ. ΠΚ 151 (παραβίαση πληρεξουσιότητας της Ελλάδος), 138 (κίνδυνος διαμελισμού της Ελλάδος, Προδοσία της χώρας”), εγκλήματα που είναι κακουργήματα και τιμωρούνται με Κάθειρξη και ΘΆΝΑΤΟ ! (ισόβια) αντίστοιχα και για παράβαση του αρ.4 ν.533/1945 “περί Εθνικής Αναξιότητας” (με τον νόμο αυτό καταδικάστηκε και ο Γ. Τσολάκογλου) για συνεργασία με “Εχθρό του Έθνους”, όπως έκρινε ο ΟΗΕ με δύο εκθέσεις κι αποφάσεις του τουτο 1946-7 για την Γιουγκοσλαβία-ΠΓΔΜ (ΛΔΜ), Βουλγαρία και Αλβανία (οι αποφάσεις κι εκθέσεις αυτές κατατέθηκαν στον Εισαγγελέα).

ΕΔΩ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ:
https://www.huffingtonpost.gr/entry/aeto-einai-to-keimeno-tes-semfonias-me-ten-pydm-dotheke-sta-kommata_gr_5b214cc2e4b0bbb7a0e40866
Αυτό είναι ένα Ιστορικό-Εθνικό Έγκλημα, για το οποίο θα λογοδοτοήσουν, να είστε σίγουροι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
Μητρόπολη Κυθήρων και Αντικυθήρων: ΌΧΙ στην Συμφωνία των Πρεσπών

Σε ψήφισμα προχώρησε η Ιερατική Σύνταξη της Ιεράς Μητροπόλεως Κυθήρων και Αντικυθήρων αναφορικά με το ζήτημα της Μακεδονίας.

Close