Το Οικ. Πατριαρχείο ζητά την καθαίρεση του πατρὸς Θεοδώρου Ζήση και των υπ΄ αυτόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακούστε τον πατέρα Θεόδωρο Ζήση, σε αποκλειστική συνέντευξη στο «Ρωμαίικο Οδοιπορικό», αποκαλύπτει τα όσα έζησε και βίωσε κοντά στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, χωρίς ο ίδιος να είναι ποτέ οικουμενιστής.

Αναφέρει επίσης, ότι όταν συνηδειτοποίησε την σκληρή αντιπατερική οικουμενιστική πραγματικότητα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, διέκοψε αμέσως κάθε επαφή, και το Φανάρι μονομιάς ξεκίνησε διωγμούς…
Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστολογίου Κατάνυξις, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος επανέρχεται και ζητά με επιστολή του από την ΔΙΣ της Εκκλησίας της Ελλάδος (7-9 Δεκεμβρίου 2016), την καθαίρεση του πατρός Θεοδώρου Ζήση και των υπ΄ αυτόν, την οποία φέρεται να απαιτεί προσωπικά από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Επιθυμεί να φιμώσει δηλαδή, όλους όσοι αντιστρατεύονται την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου.

 

Να γνωρίζει όμως ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και οι υπ΄ αυτόν, καθώς και η Εκκλησία της Ελλάδος, ότι ο πατήρ Θεόδωρος Ζήσης και όλοι εμείς οι μαθητές του με την ευρύτερη και στενότερη έννοια του όρου, δεν φοβόμαστε τις ποικίλες διώξεις που εκσφενδονίζουν, αλλά ούτε θα μπορέσουν να καταφέρουν το παραμικρό, διότι όποιος κατέχει την Αλήθεια δεν υπολογίζει τις απειλές τους. Πλησίον στον πατέρα Θεόδωρο αισθανόμαστε «ως η όρνις τα νοσσία εαυτής»! Στώμεν καλώς Αρχιερείς!

ΠΗΓΗ: vimaorthodoxias.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ο δαίμονας Ζερέφερ και ο μοναχός
Συμβουλές Γέροντος σε Χριστιανούς που ζούν στον κόσμο

Να μη θυμάστε με λύπη το κακό που σας προξένησε ο αδελφός σας, για να μη θυμηθεί και ο Κύριος...

Close