Το ουράνιο τόξο του Θεού και του διαβόλου

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Αφότου ο Θεός ευλόγησε τον Νώε και τους επτά γιους του καθώς και όλη την ανθρωπότητα επάνω στη γη, αποφάσισε να κάνει μια υπόσχεση με όλα τα ζωντανά πλάσματα επάνω στη γη. Έτσι λοιπόν, ο Θεός αποφάσισε πως κάθε φορά που Αυτός προκαλεί πολύ βροχή να έρθει πάνω στη γη,  μετά το πέρας της ένα ουράνιο τόξο θα είναι ορατό. Ήταν εκεί νη τη στιγμή που ο Θεός δημιούργησε το ουράνιο τόξο και το τοποθέτησε ανάμεσα στα σύννεφα ως μια οπτική υπενθύμιση σε όλη την πλάση ότι ποτέ δεν θα ξεχάσει την υπόσχεσή του.

4d4bc029253e3c4c3b21482712657047

Στην Αγία Γραφή είναι καταγεγραμμένο ότι ο Θεός έκρινε την ανθρωπότητα αμέτρητες φορές μετά την πλημμύρα στη Γένεση. Ο Θεός φυσικά δεν είπε αλλά ούτε έκανε μια υπόσχεση ότι δεν θα ξανακρίνει ποτέ την ανθρωπότητα, παρά μόνο ότι δεν θα το εφαρμόσει μέσα από μια παγκόσμια πλημμύρα.

Το ουράνιο τόξο του Θεού, αυτό που εδραίωσε στον ουρανό ως ένα σημάδι στον Νώε έχει επτά αξιοπαρατήρητα χρώματα επάνω του: κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, βιολετί και μοβ.

14399849-Abstract-nature-background-with-a-rainbow-and-drops-Vector--Stock-Vector

Καμνω διαθήκην και σας υπόσχομαι ότι δεν θα καταστραφή ποτέ πλέον το ζωϊκόν βασίλειον από ύδατα του κατακλυσμού και δεν θα γίνη ποτέ κατακλυσμός, δια να καταστρέψη όλην την γην”.Είπε δε ακόμη Κυριος ο Θεός προς τον Νώε· “σημείον δε αυτής της υποσχέσεως, την οποίαν εγώ δίδω, ώστε να μένη μεταξύ εμού και μεταξύ σας και μεταξύ πάσης ζώσης υπάρξεως η οποία υπάρχει σήμερον μαζή σας και θα υπάρχη εις γενεάς γενεών, είναι τούτο· Γεν. 9,11-12

Θέτω το ουράνιον τόξον εις τα νέφη, και αυτό θα είναι εις σημείον και εις υπόμνησιν της διαθήκης μου μεταξύ Εμού και όλων των ζώντων επί της γης, ανθρώπων και ζώων. Γεν. 9,13

Το νούμερο επτά συνδέεται στενά με τον Θεό και την τέλεια πληρότητά Του. Μελετώντας αυτό το νούμερο μπορούμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

oι μέρες της εβδομάδας είναι επτά

υπάρχουν επτά ήπειροι: Αφρική, Ανταρκτική, Ασία, Αυστραλία/Ωκεανία, Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Νότια Αμερική

ο αριθμός των εκκλησιών της Αποκάλυψης είναι επτά: Έφεσος, Σμύρνη, Πέργαμος, Θυάτειρα, Σάρδεις, Φιλαδέλφεια, Λαοδικεία

στην μουσική κλίμακα οι νότες είναι επτά

όταν το φως περνάει μέσα από πρίσμα τα χρώματα που εκπέμπονται είναι επτά

στον περιοδικό πίνακα των χημικών στοιχείων υπάρχουν επτά σειρές στοιχείων

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι το νούμερο επτά εκτός από την πληρότητα και τη θεϊκή τελειότητα είναι αυτό που δείχνει ότι κάτι έχει ολοκληρωθεί, όπως στην εβδομάδα της δημιουργίας στη Γένεση. Παρόλο που ο Θεός περνάει έξι μέρες για να δημιουργήσει τη Γη, μπορούσε όλη την κτήση να την είχε ολοκληρώσει σε μία μέρα. Παρόλα αυτά δεν το έκανε διότι ήθελε ένα υπόδειγμα για να το ακολουθήσει η ανθρωπότητα.

Αυτό σημαίνει πως εφόσον ο Θεός δούλεψε για έξι μέρες έτσι οφείλουμε να κάνουμε και εμείς. Ο Θεός ξεκουράστηκε την έβδομη μέρα όχι επειδή κουράστηκε αλλά ως ένα παράδειγμα για να το ακολουθήσουμε εμείς. Στην πραγματικότητα έχουμε διαταχτεί να δουλεύουμε έξι μέρες και να ξεκουραζόμαστε την έβδομη όπως αναφέρεται στην Έξοδο.

Εξ ημέρας θα εργάζεσαι, την δε εβδόμην ημέραν θα παύσης από τα έργα σου και θα αναπαυθής. Κατά την ημέραν αυτήν θα γίνεται επίσης ανάπαυσις από την σποράν και τον θερισμόν. Εξ. 34,21 

Αν σκεφτούμε την ιστορία του Νώε μπορούμε να θυμηθούμε ότι ο Θεός πλημμύρισε τη γη διότι η ανομία της ανθρωπότητας είχε φτάσει σε υψηλότατο βαθμό. Οι άνθρωποι είχαν γίνει διεφθαρμένοι, μισητοί και ανήθικοι σε οτιδήποτε έκαναν, συμπεριλαμβανομένης και της σεξουαλικής ανηθικότητας.

Όχι μόνο οι άντρες κοιμόνταν με άντρες και οι γυναίκες κοιμόνταν με γυναίκες αλλά και τα δύο φύλα είχαν αρχίσει να κοιμούνται με ζώα, τη λεγόμενη κτηνοβασία. Σύμφωνα με την Αγία Γραφή η ανηθικότητα στη γη ήταν τόσο υψηλή που ο Θεός πλέον παράτησε τους ανθρώπους στα αισχρά πάθη τους.

 Όλα αυτά ανάγκασαν τον Θεό να κρίνει όλη την ανθρωπότητα στέλνοντας μια μαζική πλημμύρα η οποία κάλυπτε όλο το πρόσωπο της γης. Αφότου όμως ο Θεός πλημμύρισε τη γη προκάλεσε τα νερά να υποχωρήσουν και τη βροχή να σταματήσει.

Μετά την αποχώρηση του Νώε και της οικογένειάς του από την κιβωτό ο Θεός έδωσε μια υπόσχεση ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπλημμυρίσει όλη τη γη ανεξάρτητα από το πόσο αμαρτωλή και διεφθαρμένη θα γίνει η ανθρωπότητα. Για να επιβεβαιώσει λοιπόν, ότι ο κόσμος θα θυμάται την υπόσχεση Του ο Θεός μας έδωσε μια ένδειξη, ένα «δώρο». Αυτό το δώρο είναι το ουράνιο τόξο το οποίο έχει ως σκοπό να μας υπενθυμίζει αυτήν την υπόσχεση όποτε έχουμε βροχή επάνω στη γη.

Mosai036-medium

Μια παρατήρηση όσον αφορά τη σημαία των σοδομιτών είναι ότι αυτή αποτελείται από έξι χρώματα. Το χρώμα το οποίο παραλείπεται είναι το ροζ διότι ο δημιουργός της σημαίας ο Baker το 1978 δυσκολευόταν να βρει ύφασμα σε αυτό το χρώμα. Ο αριθμός έξι όπως γνωρίζουμε είναι ξεκάθαρα ο αριθμός του διαβόλου. Έτσι παρόλο που η σημαία των ΛΟΑΤ μπορεί να έχει το ίδιο όνομα με το δώρο που έδωσε ο Θεός στους ανθρώπους, ΔΕΝ είναι πραγματικό ουράνιο τόξο. Το ουράνιο τόξο του Θεού πάντοτε θα έχει επτά χρώματα τα οποία δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν, επομένως οτιδήποτε άλλο δεν αποτελεί τίποτε παρά απλώς μια πολύχρωμη σημαία, ένα αποτυχημένο αντίγραφο.

pa-equality-watch-rainbow-flag

Πρόσφατα μάλιστα μια εταιρία ζαχαροπλαστικής, ονόματι Skittles αντάλλαξε το εικονικό ουράνιο τόξο των ΛΟΑΤ με ένα μονοχρωματικό ασπρόμαυρο σχέδιο ουράνιου τόξου ως τιμή για τους πανηγυρισμούς των ΛΟΑΤ στο Λονδίνο. Η εταιρία αυτή συμμετείχε στους εορτασμούς αυτή την εβδομάδα μοιράζοντας περιορισμένου αριθμού ασπρόμαυρες τσάντες γεμάτες με τα σύμβολα του Skittles με το μαύρο S αποτυπωμένο επάνω τους. Τα σήματα του Skittles επέπλεαν μαζί με τα υπόλοιπα σύμβολα των ΛΟΑΤ κατά τη διάρκεια της παρέλασης στο Λονδίνο.

CmIbWCEXEAEb2Ay

Για αυτόν το λόγο όταν βλέπουμε χιλιάδες από σοδομίτες να παρελαύνουν στους δρόμους με το υποτιθέμενο «ουράνιο τόξο» ως σημαία τους, έμμεσα υπονοούν ότι είναι υπερήφανοι για τη διαστροφή τους ανεξάρτητα από τη θέληση του Θεού, ενώ ταυτόχρονα υπενθυμίζουν σε Αυτόν την υπόσχεση που έκανε στην ανθρωπότητα να μην ξαναπλημμυρίσει τη γη. Ξεχνούνε όμως ότι η σεξουαλική ανηθικότητα είναι αυτή που προκάλεσε την οργή του Θεού και την πλημύρα εξαρχής. Αποτέλεσμα, η κίνηση τους αυτή να αποτελεί ύψιστη πρόκληση, ύβρη και κοροϊδία προς τον ίδιο τον Δημιουργό όλης της πλάσης.

 Βλέπουμε πόσο εύκολα ο διάβολος δανείζεται εικόνες και σύμβολα από το Θεό μετατρέποντας τα σε κάτι αρρωστημένο και διεστραμμένο. Συγκεκριμένα το μετατρέπει σε ένα σύμβολο βλασφημίας προς το Θεό.

Μέσα στην ιστορία παρατηρούμε ότι αυτά τα οποία έρχονται σε αντίθεση με το Θεό αποτελούν απλώς πλαστά αντίγραφα. Τέτοια αντίγραφα πλησιάζουν το πρωτότυπο, όμως πάντοτε θα υπολείπονται. Όλες οι ψεύτικες θρησκείες έχουν αρκετή ποσότητα αλήθειας έτσι ώστε να φαίνονται ‘καλές’, αλλά όλες διδάσκουν ψέματα χρησιμοποιώντας ήπιες διαστρεβλώσεις της αλήθειας.

grindr1Men Kissing at Pride Parde

Αυτό ήταν άλλωστε και το τέχνασμα του σατανά στον κήπο της Εδέμ. Ο λόγος που κατάφερε να δελεάσει την Εύα και να τη ρίξει στον πειρασμό δεν ήταν παρουσιάζοντας μια εντελώς ψεύτικη διδασκαλία αλλά διαστρέφοντας τον λόγο του Θεού. Εξαπατώντας την με διακριτικό τρόπο κατάφερε να δημιουργήσει σύγχυση στην Εύα με αποτέλεσμα να ξεχάσει τα λόγια του Θεού και να διαπράξει την αμαρτία.

Ο σατανάς ποτέ δεν παρουσιάζει τον εαυτό του ως την αλήθεια από τη στιγμή που είναι κατήγορος της. Αντίθετα έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε «άγγελο φωτός» και οι υπηρέτες του παρουσιάζονται ως  «υπηρέτες δικαιοσύνης», όλοι με πρόθεση να εξαπατήσουν.  Μπορεί να φαίνονται στον άνθρωπο ότι είναι «καλοί», αλλά δεν είναι τίποτε άλλο από πονηρά αντίγραφα από αυτό το οποίο είναι πραγματικά καλό και η επιθυμία τους είναι να οδηγήσουν τον άνθρωπο μακριά από τον  Έναν Πραγματικό Θεό ο οποίος είναι πανάγαθος.

Ο Θεός δημιούργησε το ουράνιο τόξο με τα επτά του χρώματα και ανήκει σε αυτόν. Το ουράνιο τόξο του Θεού αντιπροσωπεύει το έλεός Του και τη χάρη Του, την αγάπη και τη μακροθυμία Του και πάνω από όλα είναι μια υπενθύμιση ότι οι υποσχέσεις Του είναι αληθινές και πιστές. Το πραγματικό ουράνιο τόξο ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να αντιπροσωπεύσει οποιαδήποτε αμαρτωλή συμπεριφορά.

Γι αυτόν το λόγο από εδώ και στο εξής ας γνωρίζουμε ότι η σημαία των ΛΟΑΤ δεν είναι μια σημαία ουράνιου τόξου από τη στιγμή μάλιστα που αποτελείται μόνο από έξι χρώματα. Και φυσικά ΔΕΝ αντιπροσωπεύει το θεϊκό ουράνιο τόξο. Η κοινότητα των σοδομιτών χρησιμοποιεί απλώς μια αποτυχημένη πολύχρωμη σημαία η οποία υπολείπεται σε πολλά, ειδικά σε αυτά τα οποία αντιπροσωπεύει.

gettyimages-478893798

Η σοδομιτική σημαία υπερηφάνειας ΔΕΝ είναι μια σημαία της διαφορετικότητας, της αγάπης και της ανεκτικότητας. Είναι μια μαχητική σημαία η οποία περήφανα και αλαζονικά καμαρώνει τη σεξουαλική διαφθορά σε όλες τις μορφές της. Το κυριότερο όμως είναι πως αυτή είναι μια σημαία μη-ανεκτικότητας σε όλους αυτούς που αντιτίθενται στον αμαρτωλό ομοφυλοφιλικό τρόπο ζωής  ο οποίος κοροϊδεύει τον ίδιο το Θεό. Είναι δηλαδή, ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ισχυρίζεται ότι αντιπροσωπεύει την υποτιθέμενη «ανοχή».

Μη πλανάσθε. Ο Θεός δεν εξαπατάται ούτε και περιπαίζεται. Διότι κατά την ημέραν της μεγάλης κρίσεως θα θερίση ο άνθρωπος εκείνο, που θα έχη σπείρει. Γαλ. 6,7

Εκείνος που σπέρνει εις την σάρκα τα έργα της αμαρτίας και της διαφθοράς, αυτός θα θερίση από τα έργα της σαρκός τον όλεθρον, την αιωνίαν κόλασιν. Εκείνος δε ο οποίος σπέρνει και καλλιεργεί στο πνεύμα του τα έργα, που εμπνέει το Αγιον Πνεύμα, θα θερίση από τα έργα του πνεύματος την αιώνιον ζωήν. Γαλ. 6,8 

Ο Θεός λοιπόν δεν θα εμπαίζεται επ’ αόριστον. Σύντομα θα έρθει η κρίση για την αμετανόητη κοινωνία των σοδομιτών και τους ανίδεους ετεροφυλόφιλους υποστηρικτές τους οι οποίοι τυλίγονται με τη σημαία της σοδομικής υπερηφάνειας.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚH

ΠΗΓΗ: www.nikosxeiladakis.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ποιές είναι οι αλλαγές στη διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών στα σχολεία;Ποιές είναι οι αλλαγές στη διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών στα σχολεία;
Οι «Μάρτυρες του Ιεχωβά» και η «σεξουαλική» διαφορετικότητα στα νέα Θρησκευτικά

Το πλέον κρίσιμον ζήτημα των ημέρων είναι η προώθησις του νέου προγράμματος των Θρησκευτικών, καθώς δι’ αυτού θα νουθετηθούν και...

Close