Το πανσεβάσμιο λείψανο του Αγίου Νεκταρίου, εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης, η επίσημος υποδοχή του πανσεβασμίου θησαυρίσματος, το οποίο εκόμησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης και Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Υδρας, Σπετσών και Αιγίνης π. Γρηγόριος Νανακούδης, πραγματοποιήθηκε έμπροσθεν του Μητροπολιτικού Ναού της Αγίας Παρασκευής, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Θερμών κ.κ. Δημητρίου, καθώς επίσης του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννου Καραγιάννη, εκπροσώπων του Στρατού Ξηράς και πλήθος ευλαβών προσκυνητών.

Εν συνεχεία τελέσθηκε επίσημος Δοξολογία και ο Αναστάσιμος Εσπερινός, χοροστατούντος του επιχώριου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, ο οποίος στο τέλος και εξέφρασε λόγους ευγνωμοσύνης και ευχαριστιών προς το πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, διά την παροχή της ευλογίας και την συγκατάθεση του για την έλευση της Δεξιάς Χειρός του Αγίου Νεκταρίου.

Το πανσεβάσμιο λείψανο του Αγίου Νεκταρίου, του «Αγίου του 20ου αιώνος», θα παραμείνει εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά, προς προσκύνησιν και ευλογία των πιστών, έως την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, και καθημερινά θα πραγματοποιούνται ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, Εσπερινός – Παράκληση και Αγρυπνία σύμφωνα με το ανακοινωθέν πρόγραμμα».

Δείτε φωτογραφίες της Μητρόπολης εδώ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Καιρός: Εβδομάδα με πολύ κρύο, βροχές και καταιγίδες

Βροχές, καταιγίδες, χιόνια κατά τόπους αλλά και πολύ κρύο αναμένουν οι μετεωρολόγοι αυτή την εβδομάδα.

Close